Станислав Манолев се присъедини към Пирин (Благоевград), съобщиха от клуба.

...
Станислав Манолев се присъедини към Пирин (Благоевград), съобщиха от клуба.
Коментари Харесай

Станислав Манолев тренира с Пирин

Станислав Манолев се причисли към Пирин (Благоевград), оповестиха от клуба. Разтрогналият с ЦСКА-София преди дни футболист поддържа форма със " зелените " и взе участие интензивно в подготвителния развой в очакване на оферта от задграничен клуб. Група от 25 състезатели упражняват сега с Пирин.

Димитър Благов и Антон Костадинов упражняват на омекотен режим заради леки травми. ОФК Пирин ще изиграе последната си контролна среща в събота, когато " орлетата " срещат македонския Саса Каменица в Благоевград. Това ще бъде шестата контрола за " зелените " преди подновяването на шампионата.

Двубоят е с начален час 14:30 на ст. " Христо Ботев ". Това ще бъде и самобитно показване на състава за втората част от шампионата на Втора лига.

В понеделник ОФК Пирин ще картотекира всички нови състезатели, като окончателният им брой е осем.

Това са подписалите контракти Хуан Пабло, Мирослав Пушкаров, Любомир Гуцев, Кирил Мутавджийски и Ахмед Адемов, преотстъпените от Дунав - Крис Кюсис и Филип Димитров, както и Виктор Янев, който към този момент ще бъде картотекиран като дилетант.

Не е изключено, през идната седмица към ОФК Пирин да се причисли още един играч чартърен, само че неговото име за в този момент остава в загадка, заради неизясненост към неговото единодушие. С първия тим ще продължат да упражняват и юношите от набор 2000 година - Денис Ангелов, Ивайло Михайлов, Любомир Цолев и Виктор Ергин.

От тима бе освободен Марио Топузов, който не съумя да се наложи в първия състав и от треньорския щаб взеха решение да му дават опция за постоянно присъединяване в мачове в различен тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР