Станислав Костов е Футболист №1 на октомври според индекса ИНСТАТГолмайсторът

...
Станислав Костов е Футболист №1 на октомври според индекса ИНСТАТГолмайсторът
Коментари Харесай

Станислав Костов е Футболист №1 на октомври според индекса ИНСТАТ

Станислав Костов е Футболист №1 на октомври съгласно показателя ИНСТАТ
Голмайсторът на Левски Станислав Костов завоюва наградата за Футболист №1 на месец октомври съгласно показателя на ИНСТАТ. Наградата бе учредена през сегашния сезон от Асоциацията на българските футболисти, в съдействие с ИНСТАТ – една от най-големите компании за футболни разбори и статистика.

За победител се афишира играчът с най-голям ИНСТАТ показател. Този показател се дефинира посредством компютърни калкулации на голове, асистенции, точни подавания, единоборства и други справедливи индикатори в играта на всички футболисти от Първа професионална лига за съответния месец.

Станислав Костов, който получи и повиквателна в националния тим за мачовете с Кипър и Словения, заслужи наградата Футболист №1 за октомври с показател 333. Авторът на 13 попадения с екипа на Левски изпревари Вандерсон от Лудогорец, който е с показател 325. Призовата тройка добавя различен футболист на Лудогорец – Клаудиу Кешеру, който остана с показател 317.

Нападателят на,,сините “ е третият победител в класацията „ Футболист на месеца “. Преди него Кирил Десподов от ЦСКА-София заслужи наградата за август, а премията за септември завоюва Марселиньо от Лудогорец. Левски гостува на Черно море в среща от 15-ия кръг на Първа професионална лига в събота следобяд. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР