Станимира Петрова продължи перфектното представяне на българските боксьорки във втория

...
Станимира Петрова продължи перфектното представяне на българските боксьорки във втория
Коментари Харесай

Петрова и Поптолева на 1/4 финал за Купа „Странджа“

Станимира Петрова продължи съвършеното показване на българските боксьорки във втория ден на Купа „ Странджа “. Носителката на трофея от предходната година и шампионка от Европейските игри наказа представителката на Украйна Свитлана Уманска.

Родната звезда се класира за 1/4-финалите в категория до 54 кг, откакто сподели майсторство против съперничката си, която постоянно прибягваше до нечисти способи. Българката обаче не се тормози и с доста интелигентна и прецизна игра взе триумфа с 5:0 гласа. За място на полуфинал и най-малко бронзов орден Станимира ще срещне Енхжаргал Мунгунцецег (Монголия). Двубоят ще се организира на 8 февруари.

 Поптолева - бокс
И Венелина Поптолева обезпечи втори четвъртфинал за България в категория до 50 кг на Купа „ Странджа “. Родната представителка изигра мощен мач и взе победа с 4:1 гласа над Наталия Кучевска (Полша).

Венелина стартира решително срещата и бе безапелационна в първия рунд. Тя продължи да демонстрира постоянна игра и във втората част, което й обезпечи задатък в съдийските карти, с цел да може умерено и невъзмутимо да затвори мача. Така Поптолева последва Златислава Чуканова и също продължава към 1/4-финалите в категория до 50 кг. На 8 февруари тя ще боксира със Сабина Бобокулова (Узбекистан) за полуфинал и най-малко бронзово отличие.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stanimira Petrova (@stanimiranp)

Страхотното показване на Поптолева и Петрова продължава.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР