Станимир Стоилов призна за напрежение в Левски. Той говори преди

...
Станимир Стоилов призна за напрежение в Левски. Той говори преди
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Има напрежение в Левски

Станимир Стоилов призна за напрежение в Левски. Той приказва преди финала за Sesame Купа на България дружно на взаимна конференция с треньора на ЦСКА Алън Пардю. Хасковлията изясни, че това е просто предстартова тресчица, което е обикновено, тъй като " сините " са млад тим.

" От много време има предстартова тресчица и освен за купата, само че и за другите мачове. Ние изоставахме много в игровото си държание, резултатите и класиранията. Особено в този момент, когато успяхме да стигнем до финала и да спорим за трофей, е обикновено да има напрежение в играчите и в мен. Естествено, при мен е по-спокойно, в сравнение с при играчите, тъй като задоволително съм взел участие в такива мачове и съм печелил Купите на разнообразни страни. Но в действителност има предстартова тресчица ", стартира Мъри.

Докоснах Купата, тъй като мислех, че наподобява по-добре за фотографията. Аз съм я докосвал тази купа. Какво си приказваме тук не е толкоз значимо, значимо е какво ще се случи на терена
Нямам проблеми със състава в главата си. Естествено, повече имам терзание по какъв начин ще играем. С оглед на това, че против нас има тим, който има насъбрани задоволително значими мачове, огромна убеденост и самочувствие и един умел управител, това е една причина ние да се оправим добре и всеки, който получи опция, да играе добре.

Нямал съм диалози с вратаря Пламен Андреев. Той е израснал в школата на Левски и знае какво е да се играе против ЦСКА. Не мисля, че им е нужна от спомагателна конфигурация на играчите от школата. Това е значим мач и съперникът има много повече опит, като се има поради, че е и печелил с този трофей. Няма да се чудя кой да играе на вратата. Мисля, че прекомерните препоръки могат да вкарат напрежение.

Смятам, че от през днешния ден би трябвало да приказваме единствено за футбол и феърплей. Той зависи доста от нас двамата, от футболистите и съдиите. Трите страни би трябвало да се обединим в името на футбола и да създадем един празник след 17 години. Това е по отношение на декларацията.

Отбор като нашия се построява и към момента е нежен. Би трябвало да мине през такива мачове и напрежение. Още при полуфиналния мач споделих, че няма какво повече да желая от край Левски - ЦСКА. Ако успеем да спечелим, това ще бъде една поредна стъпчица напред. Крехък тим се построява при огромните мачове и против огромните съперници.

Планът и концепциите за развиването на Левски, това ме кара да предпочитам Пламен. Такава е тактиката и концепциите за развиването на клуба. След като съм споделил, че младите ще пазят, не е тъй като да се върша на забавен. Преди доста години в първия ми мач в групите на Лига Европа пази Ники Михайлов, който тогава беше на годините на Пламен в този момент. Имаме проект и една победа или загуба не е от голяма важност за развиването на клуба. Ако става за Левски въпрос, ми е още по-лесно да решавам.

Тогава беше 3 дни, откакто спечелихме шампионската купа. 2 дни празнувахме и на финала имахме приливи и отливи. Не знам дали сме подготвени да играем продължения и дузпи, само че сме подготвени да играем 90 минути. Няма какво повече да желая от това да играем с безконечния съперник на цялостен стадион във край за Купата.

Предните мачове против ЦСКА протекоха при друга атмосфера и обстановка. В първата бях в тим, който беше в по-тежко положение. Във втория нямаше задоволително условия за футбол. Третата среща следих от трибуните. Сега и за мен се отваря опция да съм близо до тима. Ще желая да задържим нашия си жанр игра, да сме Левски, който всички чакат и да вдигнем тази Купа.

Винаги съм бил за взаимно почитание сред клубовете. Мисля, че това бе добър миг ние мениджърите да покажем нашата взаимност към феърплея. Много зависи от треньорите какво ще е държанието на играчите. Ако ние кажем на играчите да имат задоволително спортна завист, само че да съблюдават феърплея, това ще се отрази и на публиката. Откакто Пардю е треньор, това се отразява и на скамейката на ЦСКА. Имам голямо почитание към него и неговата кариера, само че на терена ще желая да спечелим. Трябва да покажем, че футболът не е война.

Аз не съм доста по надъхването. Вчера имахме лек спор в съблекалнята кой е вкарал един от головете в предния край сред Левски и ЦСКА. Историята е хубава и би трябвало да се помни, само че не би трябвало да се мисли за нея. Нашите играчи имат задоволително време да се срещнат с нея.

Според мен младостта има и позитиви,и дефекти, само че тактиката на Левски е да се включват млади играчи. Не се тормозя от младостта, веселя се да ги имам тези футболисти. Ще продължа да ги развъртвам. Имат неограничени на този стадий благоприятни условия. Радвам се, че получават опция за тези мачове. Двама, за жалост, няма да взе участие поради Европейското състезание. Никога не съм казвал, че младостта е недостатък, в противен случай. Трябва на терена да наподобяват футболно зрели ", заключи Стоилов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР