Станимир Стоилов напуска Левски. Това стана ясно минути преди началото

...
Станимир Стоилов напуска Левски. Това стана ясно минути преди началото
Коментари Харесай

Стоилов напусна Левски с 1:0 над Локо София

Станимир Стоилов напуща Левски. Това стана ясно минути преди началото на мача на сините против Локомотив София. Двубоят приключи 1:0 с гол на Филип Кръстев в добавеното време на първата част.

Така Левски събира актив от 44 точки и измести Локомотив Пловдив от четвъртото място. Локомотив София остава девети с 34.

Новината беше обявена от спонсора на клуба „ ПалмсБет “. Треньорът е приказвал по телефона с Мило Борисов – собственик на букмейкърската компания и му споделил, че е доволен от постигнатото с отбора, само че е взел решение да напусне поста си.

В удостоверение на напускането на треньора 10 минути преди първия съдийски сигнал притежателят награди Стоилов със специфична фланелка. Тя беше, че той има 250 мача в българското състезание като треньор. Освен в Левски той е бил отпред още на Ботев Пловдив и Литекс. Този с Локомотив беше под номер 251 за него.

Двубоят мина под непрекъсната поддръжка за треньора от бранш „ Б “, викания на името му, както и освирквания, ориентирани към Наско Сираков.

Иначе Локомотив изравни в последната минута на постоянното време. Вутов центрира от корнер, а Карлос Франса вкара топката във вратата. Попадението обаче не беше зачетено поради засада.

 

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР