Станимир Стоилов и Ивайло Петев записаха победи с отборите, на

...
Станимир Стоилов и Ивайло Петев записаха победи с отборите, на
Коментари Харесай

Станимир Стоилов записа първа победа в Турция

Станимир Стоилов и Ивайло Петев записаха победи с тимовете, на които са отпред в шампионатите на Турция (втора лига) и Румъния надлежно. За Мъри тя е първа, откогато пое отбора в южната ни съседка.

" Жълто-червените " от Измир се оправиха с 2:0 с намиращия се в зоната на изпадащите " Тузласпор " и събират 23 точки, които ги изкачиха на 4-то място в класирането.  След нулево първо полувреме домакините нанесоха своя удар след почивката, когато на два пъти прецизен беше Ялчън Каян - в 49-ата и 64-ата.

Начело е " Ейюпспор " с 33 т. пред Коджаелиспор - 29, и " Бандърмаспор " с 25. Директно в Суперлигата влизат първите два тима, а тези от 3-о до 7-о място играят плейофи за още една квота.
Втори следващ триумф за Ивайло Петев в румънския хайлайф
Воденият от Ивайло Петев " Университатя " (Крайова) победи с 3:1 като посетител " Оцелул " (Галац) от 17-ия кръг в румънското състезание. Това е втори триумф от два мача за отбора с някогашния ментор на " Лудогорец " отпред.

Хеттрик на Александру Митрица след почивката обезпечи обрат в изгода на гостите, които се намират на четвърто място в класирането с 29 т.

Българинът Милен Желев стартира мача в титулярния състав на отбора от Галац (девети в класирането), само че беше сменен в 62-ата минута.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР