“Стани богат – легендарната тв игра, популярна по цял свят,

...
“Стани богат – легендарната тв игра, популярна по цял свят,
Коментари Харесай

Гръмна бомба в тв-ефира! Собственикът на “Стани богат” загуби лиценза, Ники Кънчев пада от ефир, а предаването се мести в…

“Стани богат ” – именитата тв игра, известна по целия свят, още веднъж се връща на дребния екран, само че по Българска национална телевизия, разгласи генералният шеф на малкия екран Константин Каменаров (на снимката) пред “24 часа ”.

“В нашата телевизия е уместно да има подобен вид интелектуално забавление, което е и познавателно. Още повече че има международна наклонност към растеж на тъкмо този тип познавателни игри ”, изясни Каменаров. Той описа по какъв начин на последния ефирен пазар в Кан огромните производители на занимателно наличие са предложили над 40 игри, основани на основата на “Стани богат ”.

Състезанието ще стартира да се излъчва скоро по Българска национална телевизия, евентуално

още през пролетта ще
стартират
снимките му

и дебютът му ще е преди летния сезон.

Най-голямата смяна в играта с изключение на обстоятелството, че към този момент няма да е по Нова тв, е, че ще има нов водещ. Ники Кънчев – единственият водещ до момента, несъмнено беше емблемата на “Стани богат ”. Заслугата това да стане една от най-обичаните тв игри значително е негова.

Той обаче е лице на “Биг Брадър ” по Нова тв, а и продуцентската компания на Нико Тупарев – “Олд скул ”, която до момента снимаше играта, към този момент не има лиценза за нея. Това беше индивидуален случай у нас, когато продуцент е взел лиценза, защото разрешителните за множеството формати нормално се купуват от малките екрани.

Прецедентът към този момент не съществува, защото в този момент Българска национална телевизия също е купила лиценза за “Стани богат ” от “Сони ”.

Представители на

компанията ще

дойдат у нас

другия месец,

с цел да съветват производството. Дотогава би трябвало да бъде определен новият водещ, с цел да бъде утвърден и от лицензодателя.

Много евентуално е изпълнителен продуцент на играта още веднъж да е Тупарев и компанията му поради опита, който имат. Досега единствено негов екип е снимал предаването.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР