Станалата известна Александра Борисова като протеже на Мария Илиева и

...
Станалата известна Александра Борисова като протеже на Мария Илиева и
Коментари Харесай

Публиката на „Гласът” смачка самочувствието на протежето на Мария Илиева

Станалата известна Александра Борисова като протеже на Мария Илиева и близка на майка й нощес откри шоуто. Двете дами и менторката й и участничката бяха  дотегнали на публиката с опитите си да ги излъжат, че не са познати и че нямат обща история преди „ Гласът на България ”.

Съни бе оповестена за извънреден музикален гений, само че феновете разясняват, че на фона на другите участници пеенето й не е нищо изключително.

Снощи кюстендилката се анонсира с думите: ”Преди подчертавах, че работя за Камен Донев, а в този момент той се фука, че работи с мен! ”. Само, че амбцираното момиче пропусна да показа, че не артистът я тика в музикалния формат, а менторката й Мария.Но не спря до тук и продължи с хвалбите: „ Тази година аз съм музикалния хамлеон на „ Гласът ”! ” и продължи да се самоизтъква като подсети, че първо е пяла американски блус, после  фолклорна ария и предния път непознато неаполитанско парче.

Нахъсана до краен лимит от Мария Илиева Съни обаче нощес не съумя да грабне публиката с осъществяването си на Mamma Knows Best. Дали  песента не бе добре подбрана, само че гласът й не можа да изпъкне в парчето, само че и облеклото й не се хареса на публиката. Затова прехвалената Съни бе изхвърлена безславно от финалите в „ Гласът на България ”и за нея шоуто свърши.

Автор: Хотнюз

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР