Стана ясно защо правителството на Кирил Петков кри от нас

...
Стана ясно защо правителството на Кирил Петков кри от нас
Коментари Харесай

Атанасова: Планът за възстановяване ще доведе до финансов колапс на държавната енергетика

Стана ясно за какво държавното управление на Кирил Петков кри от нас и цялата общност Плана за възобновяване и резистентност толкоз време. Оказа се, че в него е записано (стр. 116, мярка 11) от Българския енергиен холдинг да бъдат извадени едни от най-печелившите сдружения в държавната енергетика, а точно Електроенергийния систематичен оператор и " Булгартрансгаз ".

Това разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова във фейсбук, откакто по-рано през днешния ден стана ясно, че българският проект получава публично утвърждение от Европейска комисия.

" Това са сдружения, които разполагат с активи за милиарди и облаги за стотици милиони. Тази смяна ще докара до финансов колапс на държавната енергетика и е първа стъпка към приватизация на тези сдружения! През всичките години на ръководство на Политическа партия ГЕРБ не допуснахме това да се случи ", декларира Атанасова.

В същото време в Плана е заложено построяването на меко казано противоречив план като този за батериите на стойност 1/10 от цялата сума. Може би, тъй като към този момент е определена „ подобаващата “ компания, която да завоюва поръчката?!

Правителството дължи и отговор дали е създавана работна група, която да поеме ангажимент с точна дата за затваряне на централите от Маришкия басейн, упорства Десислава Атанасова.

" Докато управлявахме водехме неистови борби да не поемаме никакви задължения за затваряне на централите от Маришкия басейн ", написа в умозаключение тя.
https://www.facebook.com/desislava.atanasova.18659/posts/3135058293375467
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР