Стана ясна причината за зрелищната гонка из Враца от тази

...
Стана ясна причината за зрелищната гонка из Враца от тази
Коментари Харесай

Разследване на BulNews.bg: Ето защо ченгетата преследвали Духаста

Стана ясна повода за зрелищната гонка из Враца от тази заран. Известният врачански престъпник Деян Здравков Иванов, прочут като Духаста, е бил търсен по сигнал, че карал дрогиран и пийнал, откри следствие на BulNews.bg.
Припомняме, че към 10 часа през днешния ден Духаста катастрофира с колата си „ Фолксваген Голф “ в дърво край врачанското учебно заведение „ Христо Ботев “, до момента в който се опитваше да се измъкне от полицията. Пред очите на десетки очевидци, измежду които и възпитаници, той беше извлечен от колата и прострян с белезници на капака.
28-годишният Деян е прочут като един от най-неуспешните бандити във Враца и постоянно е залавян от полицията за всевъзможни закононарушения. Последният му конфликт с органите на реда бил преди няколко дни, когато е бил хванат за кражба на златни ланци от заложна къща в града. Той е задържан за закононарушението, само че по-късно е освободен.
В края на октомври Духаста още веднъж стана основен воин в престъпните летописи. Негова фотография се разпространяваше във фейсбук от пострадали, чието имущество било откраднато. Става въпрос за две ремаркета, отмъкнати от Духаста и по-възрастен негов съизвършител Милко Стоянов. Жена отправяше апел за разпространение лицата на бандитите, като оферираше заплащане за информация за местонахождението им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР