Стана ни навик да следим YouTube канала на Наум Шопов

...
Стана ни навик да следим YouTube канала на Наум Шопов
Коментари Харесай

С какво прегрешават Наум Шопов и Теа Минкова

Стана ни табиет да следим YouTube канала на Наум Шопов и Теа Минкова , само че е изцяло в реда на нещата, тъй като към тях постоянно има нещо забавно.
 Наум Шопов, Теа Минкова и по какъв начин артистът е схванал, че ще става татко
Как Наум Шопов е схванал, че ще става татко

Теа Минкова дава отговор на този въпрос

Наум и Теа наподобяват ужасно, а това се дължи на усилената им работа в залата, както и на дисциплината при храненето.

Вече сме виждали хрумвания за тренировки или усъвършенствани предписания за храни, които не се вписват в хранителния режим на спортуващ човек. Двамата обаче имат дни, в които си разрешават да похапват всевъзможни " нездравословни " храни.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Д-р Наум Шопов (@shopov) на Юли 24, 2019 в 10:44 PDT

От последния им влог разбираме, че миналата събота са се отдали на провинения. Почивният ден на бъдещите родители, несъмнено, не минават единствено в ястие на каквото им душа изиска, тъй като от думите им излиза наяве, че вършат ремонт, което води до много главоболия и циркулиране по магазините.
 DJI Osmo Action - новият съперник на GoPro
Ето го новият съперник на GoPro

Повече екстри от Hero7 на по-ниска цена

От видеото разбираме, че двамата са сменили камерата, с която снимат, а и са си поръчали друга, с цел да покачат качеството на влоговете. Денят им, несъмнено, стартира със закуска, а в този случай си я доставят от баничарница. Денят не минава и без подготовка във фитнеса.

Освен баничката, кренвиршката и кашкавалката, в менюто на Наум и Теа попадат бургери, пържени картофки и палачинки. През целия ден Наум се пробва да следи калориите, които приема, с цел да разбере, че е приел съвсем двойно на това, което по принцип.
 Наум Шопов, Теа Минкова и каква е тайната на любовта
Тайната на любовта - съгласно Наум Шопов и Теа Минкова

И отговорите на доста други персонални въпроси

Изводът му е, че в случай че сходен вид храни се трансфорат в неизменима част от менюто му, то безспорно ще увеличи телесното си тегло без значение какъв брой интензивно тренира. Все отново предлага на всички, които съблюдават хранителен режим, да му отпускат края понякога.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР