Стана ли ясно кои са най-големите проблеми в сферата на

...
Стана ли ясно кои са най-големите проблеми в сферата на
Коментари Харесай

Кои са проблемите в сектор Сигурност - говори Светлозар Лазаров

Стана ли ясно кои са най-големите проблеми в областта на сигурността и Министерство на вътрешните работи - това разяснява в " Денят стартира " националният координатор на партия " Атака " и някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи Светлозар Лазаров.

По думите му, на вота не са се чули политически претекстове, на процедура въобще не е имало такива, а най-конструктивното е, че депутатите от ръководството не са влезнали в този " кален спор " и се е стигнало до насочна точка за спор в бранш сигурност.

Според Лазаров, проблемите са доста по-дълбоки, те са систематични и точно това не се е чуло по време на дебатите в Народното събрание.
Светлозар Лазаров: Управлението в Министерство на вътрешните работи е на една година, те направиха най-важните стъпки, от тук нататък би трябвало успокоение, баланс и мощен метод.  Депутатите отхвърлиха втория избор на съмнение към кабинета Депутатите отхвърлиха втория избор на съмнение към кабинета "Борисов 3 "
Мнозинството депутати отхвърлиха втория избор на съмнение към кабинета "Борисов 3 ", импортиран от левицата поради неуспех в бранш "Сигурност ". 131 депутати...

Според някогашния основен секретар, проблемите би трябвало да се вземат решение в един прогнозируем проект.

И още - за казуса с мигрантите и нарастването на цените на тока и парното, вижте целия диалог със Светлозар Лазаров във видеото!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР