Стана известна първата участничка в любовното риалити Ергенът“ 3 Девойката изобщо

...
Стана известна първата участничка в любовното риалити Ергенът“ 3
Девойката изобщо
Коментари Харесай

Първата участничка в „Ергенът“ 3-безспирно шъта из всички формати

Стана известна първата участничка в любовното риалити Ергенът “ 3

Девойката въобще не е непозната за необятната общност. Това е русата секс бомба Паулина, която е родена в Полша.

Тя ни е известна от третия сезон на шоуто за устойчивост „ Игри на волята “.Справи се сносно с напрежението и провокациите, като остана на трето място в конкуренцията.

Преди години блондито взе присъединяване в още едно телевизионно предаване. Тя се опитва и в „ Гласът на България “, само че не съумя да започва лична певческа кариера. Въпреки това във визитката си тя загатва, че е певица. Само че къде и по какъв начин пее, към този момент изявите й остават загадка.

Но без подозрение в „ Игри на волята “ провокира невиждан звук към себе си.

Сега русата хала се впуска в ново рисково премеждие. Тя е подготвена да омае и грабне сърцето на ергена Александър Младенов, даже да стане неговата годеница.

Паулина признава, че от известно време е сама и по тази причина е решена да победи в този формат. Надарената русоглавка имаше шумна случка с прочут юноша. Но двамата са се разделили, а повода била невярност от страна на мъжа до Поли, както я назовават всички.

За себе си Паулина споделя, че няма никакви пластични корекции по себе си. Бюста  и сочното й тяло са натурални, кълне се хубавицата.

Източник: България през днешния ден

 

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР