Стан Вавринка изрази задоволство от демонстрираното ниво по време на

...
Стан Вавринка изрази задоволство от демонстрираното ниво по време на
Коментари Харесай

Вавринка: Играх добре, а публиката беше прекрасна, искам още победи

Стан Вавринка изрази удовлетворение от демонстрираното равнище по време на мача си против Мартин Клижан, който швейцарецът завоюва в три сета. По време на конференцията след дуела трикратният първенец от Големия шлем похвали и публиката в "Арена Армеец " и увери, че ще се бори за още победи на DIEMA XTRA Sofia Open.

Труден, само че сполучлив старт за Вавринка на DIEMA XTRA Sofia Open

"Знаех, че ще е доста сложен мач против тежък противник. Психически бях квалифициран. Физически към момента не съм в най-хубавата си форма, само че се изненадах, че играх толкоз добре. Атмосферата беше страхотна, имаше чудесна поддръжка, благополучен съм, че преодолях това затруднение и бях удовлетворен от метода, по който играх ", съобщи Вавринка.

"Мисля, че колкото повече играя, толкоз по-добре ще се усещам. В края на мача се усещах по-добре в сравнение с първоначално. Придобивах от ден на ден самочувствие. Мозъкът ми стартира да работи по-добре, с по-малко напрежение, удовлетворен съм, в този момент задачата е да си умря и да се приготвя за мача на следващия ден. "

А какво чака от дуела с Троицки? "Мисля, че досегашните мачове (8:0 за Вавринка б.р.) са в предишното, аз не съм на същото място, на което съм бил преди. Винаги е мъчно против него. Трябва да се съсредоточвам върху себе си, върху своята игра, знам, че ще бъде доста мъчно, само че ще се боря за нова победа. "

"Не съм на най-хубавото си равнище, в края се усещах добре, на следващия ден кой знае. Но аз се пробвам да победя, най-важното е да се усъвършенствам всеки ден. Много съм благополучен, както споделих. Тук съм, с цел да печеля допустимо най-вече мачове. "

А на въпрос, дали е приказвал с Григор за шампионата, швейцарецът разяснява: "Да, говорихме през предходната година. Писахме си като взех уайдл-кард, питах го за препоръки какво да върша, къде да хапвам. Той ми сподели, че ще ми хареса в София. Дойдох в сряда и съм фокусиран върху корта. Нямам доста време към този момент да посетя града, само че се любувам на престоя си. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР