Стамен Белчев е новият треньор на ЦСКА. Хасковлията замени изгонения

...
Стамен Белчев е новият треньор на ЦСКА. Хасковлията замени изгонения
Коментари Харесай

Белчев смени Ел Маестро в ЦСКА

Стамен Белчев е новият треньор на ЦСКА. Хасковлията размени изгонения Нестор Ел Маестро. Договорът на сърбина бе разкъсан след 1:2 от Пирин в София. При втория си престой на " Армията " Ел Маестро води ЦСКА в 31 мача, в които записа 20 победи, 5 равенства и 6 загуби. Той се задържа 8 месеца и 16 дни в Борисовата градина и работата му ще се запомни с непрекъснатото неодобрение на почитателите.
Ел Маестро беше подложен на критика поради неатрактивния жанр. Освен това не съумя да запише нито една победа над директните съперници в челото на класирането. " Червените " изгубиха всички шансове да се борят за купата с първенеца Лудогорец. След XXIX кръг те са трети с 60 т., като са на точка зад Черно море, а водач с 69 т. и мач по-малко са " орлите ".
Белчев поема за трети път ЦСКА. Досега той беше отпред на дублиращия тим на " алените ", който е втори на Югозапад с 66 т. По всяка възможност хасковлията ще води " армейците " до края на сезона. Дебютът му ще е на следващия ден в първия 1/2-финал за купата с гостуващия Ботев Пд.
" След незадоволителните резултати в последните мачове управлението на ЦСКА взе решение да освободи треньора Нестор Ел Маестро и помощниците Никон Ел Маестро и Александър Гицов. Благодарим на досегашния щаб за работата и им пожелаваме триумф в бъдещите инициативи.
На тяхно място отпред на отбора застава Стамен Белчев с асистент някогашният състезател на ЦСКА Анатоли Нанков. Стоян Колев резервира позицията си треньор на вратарите. Анализатор на отбора ще бъде Христиан Христов ", оповестиха от ЦСКА. Нанков е дълготраен асистент на Стойчо Младенов, който допреди няколко месеца беше действен шеф на ЦСКА 1948.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР