``Сталийски беше човек на Борисов, сега е на Пеевски. Не

...
``Сталийски беше човек на Борисов, сега е на Пеевски. Не
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Сталийски беше човек на Борисов, сега е на Пеевски

``Сталийски беше човек на Борисов, в този момент е на Пеевски. Не знам какво си уравняват, правейки известната моделка Сечкова почетен консул. Първата задача на новото ръководство е да направи проверка на почетните консули. Това съобщи в предаването ``Денят с В. Дремджиев``, излъчващо се Пожарна охрана ТВ+ и ТВ1 Татяна Дончева.
Симбиозата ГЕРБ-ДПС съществува. Нищо от това, което прави Доган - Топлоелектрическа централа Варна, Росенец и така нататък не е допустимо да стане без ГЕРБ, изясни тя.

``Държавната благосъстоятелност, акциите на всички държавни компании са трансферирани в една нова организация, в която Пеевски е назначил борда и управата, като никой от опозицията не " мъцна " за това``, разяснява водачът на ``Движение 21``.

``Компенсациите, за затворения бизнес, с изключение на за доближените компании на властта, се изплащат с голямо закъснение``, твърди Дончева.

``Байдън e победа на демокрацията, идва и смяната на външната политика, даже на Балканите и на метода " купи самолети и ще те оставим на власт " за Борисов. Американците и руснаците бяха доста лековерни към обещанията на Борисов - безусловно несъвместими едно с друго``, кжментира водачът на ``Движение 21``, което е част от партньорската мрежа ``Изправи се.бг ".

``Тъпа и непотребна е проявата на мощ от Кремъл към Навални, демонстрация на държавно безсилие``, счита Дончева.

``След пропадането на сектор от метрото, както и на Рилския път, дали жителите схващат, че не става въпрос за строителство, а за прибиране на пари? ", запита тя

``Нужда от театрални срещи за честността на вота няма, има потребност от резултати. Част от членовете на Българска социалистическа партия в изборните секции биват купувани. Трябва да се направи повтаряне на Информационно обслужване. Видеонаблюдението на секциите е супер значимо и ГЕРБ до дупка ще му се опълчва. Властта видя на митингите, че хората в чужбина не я харесват и ще направи всичко допустимо да не гласуват``, счита Дончева.

``Трябва да имаме 4-5 неща, за които авансово да се уговорим, че ще бъдат правени след изборите. Отстраняването на Гешев и смяната на Конституцията в частта правосъдна система не би трябвало да бъде на последно, а на първо място``, безапелационна е Дончева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР