Стажантът се превърна в едно от най-коментираните заглавия на кинофестивала

...
Стажантът се превърна в едно от най-коментираните заглавия на кинофестивала
Коментари Харесай

Мария Бакалова рамо до рамо с идолите си - актрисата за вълнуващите срещи в Кан с Деми Мур и Кейт Бланшет

" Стажантът " се трансформира в едно от най-коментираните заглавия на кинофестивала в Кан, а Мария Бакалова - в една от най-обсъжданите актриси. След триумфа на " Борат 2 ", българката още веднъж е в центъра на вниманието. А това внимание идва освен от всички почитатели и фенове, а и от звезди, с които си е представяла да е един до друг единствено в най-смелите си фантазии.
 Мария Бакалова за сцената с изнасилването на Ивана Тръмп в
Мария Бакалова за сцената с изнасилването на Ивана Тръмп в " Стажантът "

Българската актриса разяснява ролята си

След премиерата на кино лентата, в който влиза в ролята на Ивана Тръмп, и екипът получиха бурни овации от всички фенове в залата, измежду които бе и самата Кейт Бланшет. А откакто еуфорията от кинофестивала поутихна, актрисата показа в профила си в Instagram няколко доста специфични за нея фрагмента.

" Благодаря на фестивала в Кан за опцията да срещна и да прекарам време с някои от най-големите си идоли, актрисите, които постоянно са били ентусиазъм за мен ", написа Мария Бакалова. В обявата за благодарност към тези " невероятни дами ", тя разгласява няколко фотоси, от които е видно какъв брой огромна е страстта й в тези моменти.

На първата виждаме родната актриса в компанията на Деми Мур. На втората тя беседва с Кейт Бланшет и я гледа с удивление. Третият кадър е с Изабел Хъпърт, а последният - с Даян Крюгер. 
 Предателства, пари, обезчестяване - “Стажантът ” с Мария Бакалова разбуни духовете в Кан
Предателства, пари, обезчестяване - “Стажантът ” с Мария Бакалова разбуни духовете в Кан

Първи мнения за кино лентата

Безспорно тези срещи са били не по-малко вълнуващи за Мария Бакалова от първата прожекция на " Стажантът " и реакциите след нея и кинофестивалът в Кан ще остави паметен спомен в съзнанието й. А почитателите й в обществените мрежи за следващ път й благодариха, че е ентусиазъм за всички и потвърждава, че няма невъзможни неща.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР