Стадионът на футболен клуб Наполи вече официално носи името на

...
Стадионът на футболен клуб Наполи вече официално носи името на
Коментари Харесай

Стадионът на Наполи вече се казва Диего Армандо Марадона

Стадионът на футболен клуб Наполи към този момент публично носи името на Диего Армандо Марадона. Това стана, откакто градският съвет на Неапол единомислещо утвърди предлагането на кмета на града Луиджи де Маджистрис и неговия ръководител Алесандра Клементе спортното оборудване да промени името си.
Досега стадионът се споделяше Сан Пауло. Решението е взето " в памет на най-великия футболист в историята, който с големия си гений и своята магия, носи почтено фланелката с №7 на " Наполи ", като ни донесе две трофеи и още куп влиятелни титли, а получи в подмяна безконечната благодарност на града ", се споделя в формалното известие за гласуването. 
 Поклон пред легендата Марадона (НА ЖИВО) Поклон пред легендата Марадона (НА ЖИВО)
Поклонението пред великия Диего Марадона в Аржентина стартира. Очаква се повече от 1 милион души да се сбогуват с него, като ще можете д...
И до ден сегашен в Неапол Марадона е със статут на футболен господ. Той стана първенец на страната през 1989 и 1990 година, сграбчи и една Купа на Италия през 1987 година, както и една Суперкупа през 1990 година Легендата изведе " Наполи " и до успех в шампионата за Купата на УЕФА през 1989 година на 60-годишна възраст. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР