Сряда, 2 март – Неочаквани възможности в дългосрочна перспективаДнес преживяваме

...
Сряда, 2 март – Неочаквани възможности в дългосрочна перспективаДнес преживяваме
Коментари Харесай

Сряда, 2 март – Неочаквани възможности в дългосрочна перспектива

Сряда, 2 март – Неочаквани благоприятни условия в дълготрайна вероятност

Днес претърпяваме Новолуние в Риби, което е знак за ново начало. Също по този начин разположението на Слънцето по отношение на Уран приказва за положителни благоприятни условия в дълготрайна вероятност. И взаимното въздействие сред Луната и Юпитер може да ви се отрази, като усили приятните ви прекарвания.

Връзката сред Меркурий и Сатурн обаче ще предизвика разстройства в дейностите ви, по тази причина бъдете рационални - не взимайте недомислени решения. Това е изключително значимо, имайки поради, че Новолунието в Риби ни изкушава да бъдем огромни мечтатели.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , през днешния ден е време за разискване на стратегически проекти. Бъдете откровени с бизнес сътрудниците си. Нищо не им спестявайте, тъй като в противоположен случай няма да можете да разчитате на тяхната поддръжка в спешни моменти.

Телци , през днешния ден ще ви се наложи да демонстрирате пред бизнес сътрудниците си необикновено старание. Някой ви крои шапката и е значимо да премахнете в зародиш всевъзможни отрицателни усещания за вашата персона. Заслужавате да ви се има доверие – докажете го!

Близнаци , през днешния ден е за предпочитане да се отпуснете и да не вършиме безусловно нищо. Скоро ще започнете прекомерно стресиращ интервал от живота си и е добре преди началото му да съберете доста мощ и сила.

Раци , през днешния ден ще ви върви – освен ще свършите цялата работа, планувана за през днешния ден, само че и ще извършите дилемите си, сложени за два дни напред. Открийте каква е тайната за вашата успеваемост и я използвайте и различен път.

Лъвове , през днешния ден са вероятни разногласия и кавги, провокирани от недоразумения. Сдържайте нервите си и се пробвайте най-малко половин час вечерта да се разноските, да освободите напрежението посредством физическо натоварване. Така ще бъде по-добре за вашия бизнес и за вашите чиновници.

Деви , през днешния ден е време да завършите работата си по остарели планове. Имате много насъбрани изостанали задания. Заредете се с доста самообладание и сила и се захващайте за работа, тъй като на следващия ден ситуацията може да е сериозно.

Везни , не се предоверявайте на сътрудници и бизнес сътрудници. За страдание таман през днешния ден няма да получите от тях никакъв умен съвет. Най-доброто, което можете да извършите, е да се опитате да ограничите контактите си с тях, с цел да не се изнервяте ненужно.

Скорпиони , погрижете се за здравето си. Сега в професионален проект преминавате през доста значим интервал и вашето наличие на работното място е извънредно належащо, поради което е доста значимо да сте в добра форма.

Стрелци , не бягайте от рутината. Не забравяйте, че тя е тази, която ви оказва помощ да останете на повърхността, когато всичко под краката ви стартира да се срутва. Не слушайте никого през днешния ден, който ще ви приказва за това какъв брой е значимо да се измененията – смяната ще настъпи тъкмо тогава, когато е нужна.

Козирози , през днешния ден надали сутринта ще ви донесе доста наслада. Ще станете от леглото с ясното предпочитание да се хвърлите неотложно да залагате на фондовите пазари, само че е за предпочитане първо добре да премислите ходовете си.

Водолеи , търпението ви е на привършване през днешния ден. Внимавайте да не изпуснете нервите си. Контролирайте страстите си, тъй като вашите близки и сътрудници нямат виновност, че преживявате тежък интервал. Споделете всичко, което ви тежи, с тези, които ви схващат, и ще се почувствате по-добре.

Риби , не бързайте да променяте коренно графика си. Малко е евентуално тези промени да са ви от изгода. Ако сте решили да модернизирате нещо, правете го гладко и последователно, без да бързате за на никое място.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР