Сродните души са рядко срещани… И намирането на вашата сродна

...
Сродните души са рядко срещани… И намирането на вашата сродна
Коментари Харесай

Причини, поради които сродните души винаги са съвместими

Сродните души са рядко срещани… И намирането на вашата сродна душа е прекарване, изменящо живота ви към по-добро. Това, което множеството хора са склонни да не помнят, е, че сродни души не се намират – те се основават. Сродните души не падат вълшебен от небето или се блъскат в теб на улицата: те са някой, който умишлено ще остане в живота ти. И когато го срещнете – изпитвате нещо необяснимо. Нещо, което в никакъв случай преди не сте чувствали.

Причини, заради които сродните души постоянно са съвместими

Никога нямат въпроси по отношение на компромиса

И двамата сте с разнообразни желания и цели, което значи, че има моменти, в които ще имате разнообразни възгледи за нещата. Сродната душа не упорства да реализира нещата по своя метод от самото начало или че вие постоянно вземате решенията във връзката – сродната душа знае цената на компромиса. И което е по-важно – не се тормози да разисква вероятните взаимни отстъпки с вас, изключително за нещата, които може да не виждате очи в очи.

Толкова доста хора са прекомерно уплашени от възможни разногласия и различия, с цел да издигнат въпроса за компромис, само че сродната душа няма този проблем. Ако не друго, тя ще се радва да чуе вашата страна на казуса и даже може да я включи в личните си възгледи.

Винаги се подкрепяте

Взаимоотношенията постоянно би трябвало да бъдат динамични, изменящи се с времето и отчитайки по какъв начин двамата сътрудници израстват като хора през времето, прекарано дружно. Понякога този напредък не постоянно е идентичен за всеки човек – един може да се издигне доста бързо, до момента в който другият не чак толкоз. Важното е този напредък в никакъв случай да не идва за сметка на другия човек.

Сродните души схващат, че всеки се движи със лично движение и с наслада ще създадат място за вашия напредък, без да компрометират себе си, когато това се случи. По същия метод постоянно ще се чувствате удобно да изпълнявате задачите си, без да се замисляте и по какъв начин това ще се отрази на тях или на връзката ви като цяло.

Нещата са по-спокойни, когато са в близост

Взаимоотношенията са комплицирана работа и изискват доста старания, с цел да се запазят. Това може да ви окаже огромен напън да бъдете постоянно най-хубавата версия на себе си, която можете да бъдете със сродната си душа, и това постоянно може да направи нещата във връзката ви доста по-забързани, в сравнение с са в реалност. Сродната душа обаче схваща, че има неща, които лишават време и не би трябвало да се бърза, по тази причина с тях нещата постоянно са по-спокойни.

Нямат нереална визия за връзката

Сродните души схващат цената на задоволството и в никакъв случай няма да ви съжалят, че не вършиме нещо по-вълнуващо или по този начин, както те са очаквали. Защото до момента в който пикантността и искрите могат да създадат една много запаметяваща се връзка, тези моменти на доволство, в които и двамата се чувствате добре един с различен, вършат връзката трайна. Взаимоотношенията не постоянно са на високо равнище: има естествени спадове и от време на време ще ви е мъчно, само че в никакъв случай няма да желаете да се разделите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР