Срещу тримата задържани за убийството във видинското село Гъмзово ще

...
Срещу тримата задържани за убийството във видинското село Гъмзово ще
Коментари Харесай

Повдигат обвинение за убийство по особено жесток начин на трите деца, задържани в Гъмзово

Срещу тримата арестувани за убийството във видинското село Гъмзово ще бъде повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение по изключително нечовечен метод. Окръжната прокуратура във Видин ще изиска мярката за задържане да бъде увеличена на 72 часа. Тримата са на възраст 15, 16 и 17 години. Друг десетгодишен е под полицейска протекция. Трима ще останат в ареста за 72 ч.

Сигналът за закононарушението е подаден в полицията през вчерашния ден следобяд. В двора на къщата си във видинското село Гъмзово е намерено безжизненото тяло на 59-годишен мъж с забележими следи от принуждение. Според кмета на Гъмзово Венизел Флоров арестуваните са познати на полицията поради други закононарушения, оповестява.

" Хората към този момент стартират да реагират. Искат някакво заседание да се реши по какъв метод да се действа оттук насетне. За в този момент нищо не сме подхванали, ще забележим полицията какво е открила. Такива подрастващи, без наставнически надзор деца, известни на полицията, с на тип дребни обири ", сподели кметът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР