Срещу руската против Covid-19 се води информационна кампания, която се

...
Срещу руската против Covid-19 се води информационна кампания, която се
Коментари Харесай

Русия съзря информационна война срещу ваксината Спутник V

Срещу съветската срещу Covid-19 се води осведомителна акция, която се финансира от чужбина. Това съобщи пред публицистите формалният представител на съветското Министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков, представен от ТАСС.
„ Ние знаем в елементи какви средства и запаси са хвърлени от чужбина, с цел да дискредитират родната ваксина по света и в Русия “, сподели той.
 Коронавирусът по света: Данните за Китай си остават все по този начин странни Коронавирусът по света: Данните за Китай си остават все по този начин странни
Потвърдените случаи на ковид (болестта COVID-19) в международен мащаб са към този момент сред 69 531 812 и 70 720 317 съгласно американ...
Според формалния представител се приготвят „ поредност от псевдоаналитични „ следствия “ и подправени свидетелства на „ очевидци “ за хипотетичната заплаха от съветската ваксина или поголовни „ отводи “ от имунизация, в това число във Въоръжените сили на Руската федерация, в обществени мрежи и съветски езикови интернет запаси, финансирани от задгранични грантове “, съобщи организация Фокус.
Конашенков акцентира, че съветската ваксина е високоефективна и осведомителната война против нея няма да усъвършенства лечебните свойства на задграничните аналози.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР