Срещу мен няма повдигнато обвинение, нито съм бил задържан. Вчерашния

...
Срещу мен няма повдигнато обвинение, нито съм бил задържан. Вчерашния
Коментари Харесай

Кметът на Стамболийски разкри какво се е случило и е категоричен: Това е отвличане на вниманието!


" Срещу мен няма повдигнато обвиняване, нито съм бил арестуван. Вчерашния ден мина по един естествен метод за мен, тъй като това се случва към този момент трети път. Полицаите желаеха от мен подпомагане, претършуване на общината и в същото време персонално изземване на двата ми телефона и персонални движимости на инспекция от персоналния ми автомобил, както и компютъра. Аз по този начин и не разбрах какво търсиха. Единствената цел е да се отвлече вниманието от това, което се случва сега, ликвидиране на служител на реда, това, което се случва на границата. Това е пиар акция на полицията против работещи кметове на, с цел да отвлече вниманието от наболели въпроси и несправянето на полицията с тях ".

Това сподели кметът на Стамболийски Георги Мараджиев по Нова Тв.

В инспекциите няма нищо неприятно, само че социална поръчка, която е пусната в община Стамболийски, е пусната и съобразена със Закон за обществените поръчки.

" Не са правилни някакви твърдения за корист с евросредства, няма по какъв начин да има злоупотреба с такава приложимост заради простата причина че от 2016 година, в това число и до момента, община Стамболийски не е употребила нито един лев евросредства ", разясни той.

" Всичко, което се прави на територията на общината, се прави с отпуснати средства от държавното управление на Борисов и няма по какъв начин аз по някакъв метод да злоупотребя с тях ", добави Мараджиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР