Срещу компанията за електромобили Tesla е заведено дело по обвинение,

...
Срещу компанията за електромобили Tesla е заведено дело по обвинение,
Коментари Харесай

Продавала ли е Tesla дефектни коли умишлено?

Срещу компанията за електрически автомобили Tesla е заведено дело по обвиняване, че тя съзнателно е продавала дефектни коли на клиенти. Ищецът се назовава Адам Уилямс, някогашен районен управител на Tesla в Ню Джърси, който твърди, че е бил уволнен, откакто разкрил схемата. Това съобщи Business Insider.

По думите на Уилямс компанията криела проблеми в колите, чиято корекция изисквала съществени суми, и въпреки всичко ги пласирала измежду клиентите, като ги представяла за втора ръка или ги отдавала чартърен. Той споделил за практиката на един от вицепрезидентите, след което бил намален, а няколко месеца по-късно и уволнен.

" Твърденията на господин Уилямс са погрешни. Описанието му за даването чартърен на коли или са пласирането на такива втора ръка е изцяло неправилно. Ние в Tesla не вършим нещата по този начин. Уволнението на господин Уилямс бе поради представянето му на работа, а не заради други аргументи ", съобщи формален представител на компанията.

По-голямата част от потребителите, които са закупили Tesla, дават високи оценки на колите си и показват, че са задоволени от тях, най-малко съгласно социологическите изследвания.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР