Срещу колата на съпругата на президента Десислава Радева е било

...
Срещу колата на съпругата на президента Десислава Радева е било
Коментари Харесай

Истината за екшъна с Деси Радева: Насочиха пистолет срещу жената на преиздента!

Срещу колата на брачната половинка на президента Десислава Радева е било ориентирано оръжие по време на екшъна с нейния автомобил на 7 февруари, разбра HotArena.

На 7 февруари вечерта в региона на НДК се организира профилирана полицейска акция, в границите на която се ревизират първокласни коли. По това време в региона минава беемвето на първата дама, което е със затъмнени стъкла. Колата е карана от човек на НСО, а в нея се возят Деси Радева и персоналната й охранителка Боряна Заборина . Кола на жандармерията стартира да се движи компактно зад автомобила на Радева , за който чиновниците на Министерство на вътрешните работи вземат решение, че е недоверчив. Шофьорът на НСО не стопира, защото разпоредбите не го задължават да го направи, писа „ Галерия “.

Колата на Радева стопира въпреки всичко на светофар край НДК. Тогава чиновниците на Министерство на вътрешните работи я обкръжават и насочват оръжие към нея, без да знаят кой се вози вътре . Следва бърза реакция на охранителката – изскача от автомобила и с високо вдигната в ръка карта на чиновник от НСО. Благодарение на това не се стига до неприятни последици.

На идващия ден изтече подвеждаща информация, че първата дама сама е карала колата и е взела участие в гонка по бул. „ България “, отказвайки да се подчини на заповеди от Министерство на вътрешните работи . По този мотив Десислава Радева разгласява във Facebook пояснение на думата „ комплот “ – скрит план, заговорничене, интрига, нападение, атентат, конспирация, прикрит проект.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР