Срещу фалша в обществото се обяви родния дует Petya Alexa

...
Срещу фалша в обществото се обяви родния дует Petya Alexa
Коментари Харесай

Куп звезди подкрепиха Petya Alexa & Monty

Срещу фалша в обществото се разгласи родния дует Petya Alexa & Monty. Посланието е отправено в новия им музикален план "Не слушай ", който направи своята премиера и ги потвърждава като страховит екип. Изглежда опитът, който Petya Alexa е събрала в Холивуд, чудесно се съчетава с опитът на Monty като някогашен член и продуцент на група Ice Cream.

Стойностното парче получи поддръжка и от редица имена от родния шоубизнес, които изпращат свои видеа и стават част от акцията с посланието "Не слушай какво приказват, гледай техните очи ". Изпълнителите Графа, Орлин Павлов, Венци Венц, Тото, FO, Диона, моделът Диляна Попова, актьорите Александър Сано и Деси Бакърджиева, водещите Део и Павел Владимиров, синоптичката Натали Трифонова застанаха зад новия сингъл на Petya Alexa & Monty, който набира скорост в музикалните ранглисти.

За Petya Alexa & Monty "Не слушай " е втори сингъл след "Нека бъде лудница " (2017), който продължава да се радва на интерес от публиката. Този път атрактивните реализатори залагат не толкоз на комерсиално звучене, колкото на бездънен и откровен текст - нещо, което и двамата дефинират като риск. "Не знаехме какво да чакаме от толкоз друга ария, само че позитивната реакция на почитателите, както и голямата вълна от положителни мнения ни накара да имаме вяра, че сме на прав път ", разяснява плана Monty.

"Не слушай " е по музика на Светлин Къслев, Петя Алекса и Монти, текстът е на Монти. Парчето е миксирано от Оllipop (Universal Music). Ивомир Пешев снима видеото, като осъществя концепциите на двамата реализатори. "Този път залагаме на простичкото, не искахме да вършим придирчив клип. Песента е задоволително прочувствена и откровена и не смятахме, че има потребност от огньове и взривяващи се коли, както беше в "Нека бъде лудница ", коментира синеоката хубавица Петя Алекса. С Монти към този момент мислят и за ново парче, с което да щурмуват летните си концертни изяви, част от програмата на фестивалите "Мези ".

Също по този начин напълно скоро ще забележим Петя Алекса и Монти в зала 1 на НДК, като публични посетители на 50-годишнината на НПМГ. Припомняме, че преди да заформят музикалния си дует, Петя Алекса следваше в елитните американски кино школи, както и красеше лъскавите холивудски министър председатели. Творческата й половинка Монти пък жънеше триумфи из цяла България с група Ice Cream, с която имат 20 годишна история.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР