Срещу Берое ни предстои изключително тежък мач, заяви преди предстоящата

...
Срещу Берое ни предстои изключително тежък мач, заяви преди предстоящата
Коментари Харесай

Дарин Великов очаква тежък мач за Черно море Тича срещу Берое

Срещу Берое ни следва извънредно тежък мач, съобщи преди идната среща от 8-мия кръг на НБЛ сред Черно море Тича и Берое наставникът на варненския отбор Дарин Великов.

Според него Берое е доста мощен тим. " Играем с сегашния притежател на Купата на България и един от кандидатите за купата ", сподели още той и добави, че съгласно него Берое ще наподобява по друг метод от последния си мач с Лукойл Академик.

Той добави, че тимът се готви за идния мач със старозагорци. Симеон Илиев единствен е под въпрос за срещата, поради получената травма в дуела против Спартак /Плевен/ за Купата на България. Играчът се възвръща, само че в случай че взе участие в срещата няма да е подготвен на 100 % за нея.

" Ще се опитаме да създадем всичко да победим, готвим се, виждам предпочитание у момчетата и съм уверен, че няма да се предадем и ще създадем всичко, което зависи от нас за успеха ", сподели още експертът. Наставникът сподели, че чака цялостна зала в събота.

Срещата сред Черно море Тича и Берое е в събота (2 декември) от 18.00 часа в зала " Христо Борисов ".
Дарин Великов показа още, че Черно море Тича ще успее да се класира измежду първите осем тима в шампионата за Купата на България. " Единствените ми упреци по отношение на системата за купата са датите за срещите ", сподели той. По думите му по отношение на пътуванията и разноските Черно море Тича е най-ощетеният тим. " Все отново успяхме да реализираме нещо и датите за срещите за Купата - 27 декември и 3 януари отпадат ", сподели още експертът.

Ситуацията с детско-юношеската школа на клуба става все по-неприятна, разяснява изпълнителният шеф на клуба Борис Стоянов. Според него, в случай че обстановката с неналичието на финанси остане такава е доста евентуално през януари клубът да не може да продължи присъединяване на своите младежки обединения в държавните шампионати. Той сподели, че са водени диалози за обезпечаване на средства за школата, само че все още клубът получава единствено обещания. В момента в юношеските обединения на Черно море Тича се приготвят към 400 деца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР