Срещате някого, влюбвате се, но не преставате да се питате

...
Срещате някого, влюбвате се, но не преставате да се питате
Коментари Харесай

7 очевидни и скрити признака, че мъжът е ваш

Срещате някого, влюбвате се, само че не преставате да се питате дали това е вашият човек. Да, от време на време е мъчно да разберем това. Ето за какво психолозите ще се опитат да ни оказват помощ със 7 сигурни признака, които недвусмислено сочат, че този мъж е ваш.

Страст във връзката

Общоприето е, че същинското възприятие несъмнено ще се почувства посредством проявеното увлечение. В множеството случаи това се и случва. Хората са привлечени един от различен и желаят да изградят взаимно бъдеще.

Страстта е индикатор, че две персони са забавни една на друга и е не им е скучно дружно.

Именно мощното увлечение, което си вършиме един на различен, се смята за най-завладяващ и необикновен сигнал, че сред вас нещата са повече от добре.

Доверие

Психиката на хората е такава, че те се интересуват сътрудници, които са сходни на тях самите.` Приятно е да поддържате връзка с някой, с който си наподобявате и с който с лекост споделяте страстите си.

Това несъмнено основава възприятие за сигурност. Ако на човек може да се има доверие, тогава той влиза в категорията на околните и приятни персони.

Доверието е основата на междуличностната връзка, без този съставен елемент е може да има нищо.

Взаимни усеща

Възможността да подарите на някого топлота и любов е нещо велико. Ако обичате несподелено, това не носи никаква наслада. Рано или късно ще би трябвало да се разделите както с индивида, по този начин и със личните си илюзии. Подобна обич е мъчителна и сложна, сравнима само със мощната физическа болежка.

От друга страна, взаимните усеща са мощен знак, че една връзка е същинска, значима и може да докара до дълъг и благополучен край.

Заедно си ви е съвършено, нямате потребност от други хора, с цел да сте щастливи

Когато хората се напаснат, те се усещат добре дружно. Дори и без да го осъзнават. Нуждата от изненада и наслада идва от осъзнаването на нечия цялост и желанието да се даде на другия човек топлота и неизчерпаема наслада.

Единството в двойката се дължи на обстоятелството, че хората надълбоко се усещат и схващат. Любимият човек не би трябвало да изяснява всичко няколко пъти. Чудесно е, в случай че и усетите съответстват: можете да прекарвате време в гледане на филми дружно, да спортувате, да четете книги, да слушате музика.

Чувството за едно цяло е изразено в доста направления, само че една от най-важните е нуждата от това да пазите и грижите един за различен взаимно, да отворите изцяло сърцата си един за различен.

Съвместни проекти за бъдещето

Способността да гледате на живота в една посока доста опростява всичко. Става по-лесно да мечтаете, да вършиме проекти, да се наслаждавате на всичко, което се случва. Постиженията ви са забележими, ясно изразени и целенасочени.

Съвместните проекти се сплотяват и дружно се стремите към важен резултат.

Истинската обич не визира мнението на другите

Истинската обич не се въздейства от мнението на другите. Влюбеният мъж засвидетелства подготвеност да отбрани личното си мнение пред тези, които не одобряват и осъждат избора му. Ако дамата усеща, че мъжът излъчва убеденост, тогава тя стартира да се усеща спокойна и уверена до него. Не е нужно да мислите доста, с цел да разберете дали това е верният човек.

Достатъчно е да се вслушате в личната си вътрешен глас – тя ще ви подскаже какво решение да вземете.

Може ли възприятията да заблудят

За страдание доста дами стигат до извода, че под въздействие на мощни усеща са способни да вършат нелепости. Някои означават, че в предишното си са били грубо заблудени в избора си, а по-късно не са знаели по какъв начин да запълнят произлизащата духовна празнина. Твърдението, че възприятията могат да заблудят, обаче, не е изцяло правилно. Можете да сгрешите в избран човек, да не го познавате до дъно, само че не и във връзката си с него.

С течение на годините може да пристигна отчаяние, чувство за безсмислено изживени дни. Това обаче не обезценява предишния опит, не го прави по-малко важен и забавен. Необходимо е да развиете вътрешен глас, да следвате интуицията и да имате предпочитание за създаване на мощни взаимоотношения.

Ако един мъж подхожда на дамата във всички връзки, тогава тя няма да се колебае дълго време. Дамите безпогрешно могат да отчетат с кого в действителност си коства да споделят дните си.  

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР