Срещате ли се с някого от дълго време и искате

...
Срещате ли се с някого от дълго време и искате
Коментари Харесай

5 начина да разберете имате ли бъдеще заедно

Срещате ли се с някого отдавна и желаете да научите повече за бъдещето на вашата връзка? Няма потребност да гадаете, психолозите незабавно ще ви ориентират какво да очаквате.

Връзката ви има бъдеще, в случай че вашият мъж е удовлетворен от себе си

Това не важи за равнището на вашето ентусиазъм и други фактори, главното е по какъв начин се нарежда в живота. Намерил ли е мястото си, съумял ли е, радва ли се на работата и по какъв начин живее / прекарва времето си? Това е значимо, тъй като въздейства мощно на връзката ви.

Защо? Мъжът по принцип не може да се отдаде единствено на връзките си и на вас, в случай че не е удовлетворен от положението на значимите неща в живота му.

Връзката ви има бъдеще, в случай че индивидът разбере, че двамата сте дружно, че сте екип

Ако той осъзнава, че всички решения, които би трябвало да вземе, първо следва да бъдат разисквани с вас, тогава вашата връзка несъмнено има бъдеще. Това е значимо, тъй като по този метод можете да определите степента му на нарцисизъм. Ако усещате ясно тази линия от характера му и я разпознавате безпогрешно в разнообразни обстановки, не залагайте прекалено много на тази връзка.

Връзката ви има бъдеще, в случай че мъжът е убеден в себе си

Веднага следва да уточним, че не приказваме за егоизъм. Не, това е пагубна линия. Но в случай че мъжът до вас умее да вземе решение, умее свободно да показва мислите си, то тогава всичко е наред. Можете да разчитате на този човек, бъдете сигурни в него и гледайте решително напред в бъдещето.

Връзката ви има бъдеще, в случай че той ви цени

Той ви подава ръка, оказва помощ ви да облечете палтото си, оказва помощ в отговорностите и е постоянно до вас, когато имате потребност от помощ или сте заболели. Това не е просто поддръжка, а демонстрация на това по какъв начин показва любовта си към вас.

Ако готвите с обич за него, само че той не споделя даже едно „ благодаря “, а се държи по този начин, като че ли не ви дължи нищо – това не е индивидът, с който можете да си вършиме проекти за бъдещето.

Връзката ви има бъдеще, в случай че той ви обича

Ще го почувствате, в случай че всички останали четири неща, с които ви запознахме нагоре, участват осезаемо във вашата връзка. С подобен мъж ще бъде елементарно да вършиме проекти и да мечтаете, изключително в случай че той към този момент не може да живее без вас. Той ви цени, обича, пази и оказва помощ? Прекрасно, тъкмо по този начин мъжете показват любовта и благодарността си.

Ако са спазени тези 5 условия, значи връзката ви е прелестна.

В случай, че не всичко не е толкоз добре, не се обезсърчавайте, може би към момента не сте се опознали изцяло, само че и това ще се случи!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР