Срещате човека на вашите мечти, всичко е чудесно, но ..

...
Срещате човека на вашите мечти, всичко е чудесно, но ..
Коментари Харесай

6 неща, които мъжете искат, но не могат да кажат на жените

Срещате индивида на вашите фантазии, всичко е отлично, само че.. и не напълно.  Душата му е към момента мистерия за вас.  Но благодарение на психолозите в този момент ще повдигнем булото на тази тайнственост и ще „ осветим “ шест постоянно срещани мъжки мисли, които те извънредно доста желаят да ни кажат, само че не могат да го сторят. Ето кои са те.

Не се опасявам от обвързване, просто би трябвало да съм сигурен

Както се оказва, фактът, че мъжете се опасяват от съществени връзки, е просто мит. Неотдавнашно изследване на американски публицисти демонстрира, че мъжете избират да не са сами. Те също желаят съществени връзки, тъкмо колкото и дамите. Но се нуждаят от повече време, с цел да са сигурни, че са разкрили точния човек, който им подхожда във всяко отношение.

Имам усеща, само че ми е мъчно да ги изразя

Жените постоянно упрекват мъжете в безмилостност, нарцисизъм и липса на страсти. Вероятно за някои мъже това може да е правилно, само че не за всички.

Всъщност актуалното общество (и примитивното също) принуждава мъжете да потискат страстите си, да се пробват да не демонстрират усеща и да претърпяват всички проблеми в безмълвие.

Фрази като „ Мъжете не плачат “ се изричат постоянно от доста родители в детството. И момчетата ги запомнят и стартират да имат вяра в тях. Те не плачат и по тази причина не постоянно схващат тези, които плачат.

Всичко това обаче въобще не значи, че мъжете са безчувствени. Както демонстрира практиката, представителите на мощната половина на човечеството постоянно биват покосени от инфаркти и това се случва частично, тъй като непрекъснатото угнетяване на страстите им води до продължителен стрес, разрушение на нервните кафези и сърдечни проблеми.

Мъдрата жена би трябвало да разбере това и да не притиска в ъгъла мъжа, а да го остави да се оправи самичък с страстите си. Все в един миг това ще се случи.

Имам тестостерон в кръвта си, само че това не значи, че съм фанатик

Образът на актуалния мъж в очите на дамите доста постоянно се оприличава на алфа мъжага, воден само от примитивни инстинкти, който не е в положение да управлява своите скотски нагони.

Но – за огромна изненада на доста дами – мъжете въобще не са толкоз примитивни, колкото наподобяват на пръв взор.

Всъщност, множеството от тях виждат интимните връзки не като рутина, а като нещо, което би трябвало да се случи в точното време, на точното място и сигурно с вярната жена.

Съвременното общество изцяло обикновено възприема интимните мечти както на мъжете, по този начин и на дамите. Така че, в случай че мъжът желае обич, да вземем за пример в асансьор, а вие мислите, че любовните игри са вероятни единствено в цялостен мрак и под одеялото, това не значи, че сътрудникът ви е перверзник.

Повечето мъже не се крият че интимността играе значима роля в връзките им, само че съвсем всички от тях са подготвени да вършат жертви в името на обичаната си. В рамките на рационалното, несъмнено.

Всичко, което сте чували за мъжкото его, е … правилно

Много психолози предлагат да си представяме мъжкото его като балон. То може да се надуе до невероятни размери, само че можете и елементарно да го спукате с най-обикновена игла и то да се спука с гръм и тропот.

Ако дамата желае да завоюва сърцето на мъжа, ще би трябвало да се научи да вижда позитивните му качества и непрекъснато да ги акцентира. Ако ще вършиме рецензия, използвайте „ правилото на сандвича “ –  първо похвали, след това градивна рецензия, след това отново похвали. И помнете – не можете да надуете към този момент разкъсан балон. Затова пипайте доста етично и доста деликатно. Не желаете до себе си мъж с засегнато его, а мощен и успяващ сътрудник. Не забравяйте и за остарялата сентенция, че е една жена може да издигне мъжа си в облаците, както и да го съпостави със земята. Така че, отговорността на нежния пол в това отношение е доста огромна.

Имам потребност от известна степен на независимост и самостоятелност и се опасявам, че ще се превърнеш в тежест за мен

Тъжно е, несъмнено, да осъзнаем това, само че е истина.

Мъжете доста се опасяват, че дамата ще се трансформира в нещо като стоманени окови на краката им. Това се отнася за разнообразни аспекти на живота – някой се нуждае от опция да флиртува с други дами, някой счита, че фамилията ще попречи на кариерата, някой се интересува от занимания и другари.

След среща с жена, мъжът дълго приготвя пътя за оттегляне, до момента в който осъзнае, че това е тази, с който желае да прекара целия си живот.

Всичко, което се изисква от умната жена в тази обстановка, е да даде на обичания малко свободно пространство.

Ако е службогонец, не го насилвайте по никакъв метод да прекара уикенда в работа по належащия ремонт, оставете го да работи!

Бих желал да мога да ти кажа всичко, да споделя моите стремежи, страхове и фантазии с теб, само че доста се опасявам

Мъжете имат доста да кажат на дамите. Но те рядко го вършат.

Защо? Защото те се опасяват от атомна детонация на страсти в отговор на думите им.

Очакват в отговор неприятни думи, обвинявания и по-късно още по-неприятно – ще се наложи да ви молят за амнистия, а вие няма да простите дълго време…

Подобна дълга верига от мисли се ражда в главата на мъжа, когато той мисли за това, да вземем за пример, че вашата минипола не наподобява доста подобаваща на публична вечеря с евентуален шеф.

Разбира се, доста мъже желаят да се научат по какъв начин тактично да показват мислите си, само че в случай че не дадете на обичания ясно да разбере, че сте подготвени да изслушате мнението му, той просто няма да го направи. А евентуалните спорове ще си останат неразрешени и в последна сметка това ще окаже много неподходящ резултат върху връзката.

Сега към този момент знаете какво мъжете извънредно доста желаят да кажат на нас, дамите. И не им се сърдете, че не го споделят, а приемете това като „ бонус “, който ще ви помогне да засилите връзката между тях.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР