Срещата продължава – изключително безполезна среща, загуба на време за

...
Срещата продължава – изключително безполезна среща, загуба на време за
Коментари Харесай

Пеевски: Чудовищна далавера - пълним със стотици милиони престъпния руски режим

„ Срещата продължава – извънредно безполезна среща, загуба на време за нас. Не чухме никакви доводи за какво би трябвало да продължи и да не бъде спряна тази дерогация. Престъпният съветски режим ще се цялостни със стотици милиони от България – безпричинно, никакви доводи не чухме. Готвели се нещо рафинерията да прави някакви екипи, никаква изясненост, ще има гласоподаване в Народното събрание.

Това разяснява пред публицисти в постройката на Министерския съвет ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Днес Министерският съвет свика изключително съвещание на Съвета по сигурността поради проектозакона за анулация на дерогацията на съветски нефт. Отпадането на дерогацията беше концепция, импортирана в Народното събрание от Пеевски и Делян Добрев от ГЕРБ.

Те упорстват за неотложно прекъсване на вноса на съветски петрол за бургаската рафинерия. Поводът е заобикаляне на наложените от Европейски Съюз наказания.

 

Отпадането на дерогацията беше концепция, импортирана в Народно събрание от Делян Пеевски от Движение за права и свободи и Делян Добрев от ГЕРБ

„ Това, което обявиха от Политическа партия - че си отстояват периодите от март, значи, че новата коалиция ще се роди от „ Възраждане “, Българска социалистическа партия и Политическа партия. Това е ясното от през днешния ден, обединението „ Путин “ е реалност. Ще забележим по какъв начин ще бъдат гласовете и дали действително от Москва се командва българският парламент и българското държавно управление “,посочи Пеевски.

Рафинерията ''Нефтохим'' - Бургас е погълнала над 4,95 милиона тона съветски недопечен нефт през 2023 година

„ Много съм наскърбен от това, митниците не са си свършили работата, глобите са били нарушавани, за което ще подадем още на следващия ден сигнали до прокуратурата и ДАНС. Митницата не е свършила никаква работа, не е направлявала доставките въобще. 60% са напускали рамките на страната към друга дестинация от Украйна – уверени сме. Това е чудовищна спекулация, по-чудовищна даже и от следствието на „ Политико “. За нас българските жители бяха напълно ощетени от тази дерогация. Престъпният съветски режим се обогати пред погледа на българското държавно управление “, съобщи Пеевски.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР