Срещата мина на професионално равнище и ние намерихме общ език

...
Срещата мина на професионално равнище и ние намерихме общ език
Коментари Харесай

БСП и ИТН се похвалиха с добри чувства след експертната им среща

Срещата мина на професионално ниво и ние намерихме общ език по една просто причина - стратегиите са правени съгласно политиките, които организират страните-членки на Европейски Съюз. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев пред публицисти в коридорите на Народното събрание след експертна среща с Има Такъв Народ за сформиране на кабинет.

" Червените " и партията на Слави Трифонов разискаха общи цели и доближаване по тематиката стопанска система и финанси .

В разделите, които сравнихме, видяхме, че в стратегиите ни има доста общи неща и дори има опция с присъединяване на всички специалисти от двете партии да обсъдят някои от съответните принадлежности и предстоящите промени в региона на регулациите, успеваемостта на регулативните функционалности.

Разделяме се с доста положителни усеща и както и да се развият нещата и двете страни сме подготвени да подкрепим всички рационални за България решения, безапелационен бе Гечев.

На срещата не е обсъждано приемането на еврото. Разговаряли са за данъчната система, която се нуждае от разбор. Данъците за бизнеса няма да бъдат променяни, налозите върху приходите също не били обсъждани , а се говорило за това по какъв начин може да се направи за в бъдеще, необлагаем най-малко.

От своя страна специалистът Любомир Каримански от " ИТН " добави, че диалозите с Българска социалистическа партия минали в градивен дух , като и двете партии изложили стратегиите си в стопанска система и финанси. Намираме доста общи неща и има воля за смяна на процесите, воля за смяна на това да се направи устойчива стопанската система на България, да има растеж в дребните и междинни предприятия да бъдат по-стабилни и внедряване на кръговата стопанска система в България, изясни Каримански.

Имена на претенденти за министър председател и министри не са били обсъждани по време на срещата сред Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Много специалисти имаме, които са работили по стратегиите и могат да бъдат изпълнени, увери Каримански.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР