Срещата между юношеските отбори на Берлин и Метц завърши с

...
Срещата между юношеските отбори на Берлин и Метц завърши с
Коментари Харесай

Голяма трагедия на мач между юноши в Германия

Срещата сред юношеските тимове на Берлин и Метц приключи с ужасяваща покруса. 15-годишен състезател на немския клуб е в мозъчна гибел след удар в главата от футболист на французите. Двубоят е бил от младежки шампионат във Франкфурт.

Инцидентът е настъпил незабавно след края на мача. Тогава стартира сборичкване сред двата тима, откакто Берлин печели с 1:0. В мелето 16-годишният френски състезател удря няколко пъти немския си противник първо в главата, а по-късно в региона на врата и в стомаха. След това 15-годишният берлинчанин пада на земята в несвяст. Лекарите на терена съумяват да го реанимират, след което е откаран по неотложност в болница, където откриват, че има животозастрашаващи мозъчни травми. Френският състезател пък е задържан за нанасяне на тежка телесна щета.

“Заповедта за арест е издадена за нанасяне на сериозна телесна щета. Тъй като потърпевшият е в мозъчна гибел, тя ще бъде изменена за нанасяне на тежка телесна щета, довела до смъртен случай. Животът на жертвата сега се поддържа по неестествен метод, с цел да може органите му да бъдат употребявани за донорство “, разгласи Надя Нилсен от прокуратурата във Франкфурт.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР