Срещата между Удинезе и Рома бе прекратена 18 минути преди

...
Срещата между Удинезе и Рома бе прекратена 18 минути преди
Коментари Харесай

Футболист на Рома колабира на терена, прекратиха двубоя с Удинезе

Срещата сред Удинезе и Рома бе прекъсната 18 минути преди края при резултат 1:1 заради терзания за положението на Еван Ндика. Бранителят падна на тревата в 72-ата минута и малко по-късно бе изнесен на носилка. Състоянието на футболиста явно бе много обезпокоително, мачът бе пресечен и ще се доиграе в различен ден. Според първичните информации е допустимо Ндика да е получил сърдечен удар на терена.
Прочетете още
Де Роси даде отмора на някои съществени играчи с оглед реванша от четвъртфиналите на Лига Европа против Милан. Удинезе имаше преимущество първоначално и бързо стартира да основава положения. Лоренцо Лука бе открит с чудесно центриране и бе изцяло непокрит, само че ударът му с глава бе много неакуратен. Окойе пък направи ужасно избавяне след изстрел на Балданзи. В 23-ата минута домакините поведоха след груба неточност на Дийн Хуйсен. Бранителят опита да овладее топката, само че разреши на Роберто Перейра да му открадне топката. Аржентинецът напредна самичък против вратаря и съумя да бутне топката около Свилар.

Рома направи някакъв опит да отговори, само че не затрудняваше доста противника си, макар че владееше топката в огромни интервали. След почивката римляните малко подвигнаха темпото и мощен удар на Кристанте от отдалеченост трябваше да бъде отразяван от Окойе. Грешките на “вълците ” обаче продължиха и Лука стреля от дребен ъгъл, като ударът бе отразен. Де Роси пусна в игра Пауло Дибала и офанзивата на гостите се засилва, а натискът им се усилваше. В 64-ата минута Лукаку изравни. Белгиецът засече с глава центриране на Кристанте.

В 72-ата минута мачът бе пресечен, защото Еван Ндика легна на терена и лекарите бяха привикани бързо да се намесят. Играчите на Рома се скупчиха към него. Малко по-късно той беше изнесен на носилка. Играчът бе в схващане и подвигна палец при изнасянето си. Състоянието му обаче явно бе много обезпокоително. Съдията отиде да приказва с двамата треньора, а Даниеле Де Роси изиска мачът да бъде преустановен, защото футболистите му се тревожат за съотборника си.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР