Срещаме се с някого, влюбваме се и уж всичко е

...
Срещаме се с някого, влюбваме се и уж всичко е
Коментари Харесай

Как да разберете той ли е вашата съдба или сте се объркали жестоко

Срещаме се с някого, влюбваме се и сякаш всичко е както би трябвало, само че непрекъснато си задаваме еднакъв въпрос – това ли е „ моят “ човек? Притежателното местоимение не включва желанието ни за благосъстоятелност над някого, а е израз на най-човешка вяра за благополучен взаимен живот и обич до гроб.

Разбира се, няма по какъв начин да получим такива гаранции, само че в случай че нещата не се развиват доста добре, това постоянно се усеща. Защото съществуват съответни знаци – нашите усеща. По това по какъв начин вие самата се чувствате към този човек, можете да прецените до каква степен той ви подхожда.

Разбира се, би трябвало да отбележим, че в случай че изпитвате нещо сходно с всички хора от противоположния пол, това е по-скоро личностна специфичност и въпросът въобще не е в избран човек. Също по този начин, значимо е и постоянството на тези усеща. Изолирани случаи не се броят.

Ето ги и точните усеща, изпитването на които би трябвало да ви наведе на мисълта дали този мъж въобще е за вас.

Бдителност, безпокойствие

Това е сигнал, че нещо не е наред, само че какво тъкмо към момента не е ясно. Но несъмнено нещо ви гложди – не сте сигурни в индивида, не му вярвате. Бъдещето с него не ви се коства ясно и надеждно. Не бързате да споделяте най-съкровените си неща, да показвате своята уязвимост, накърнимост, недостатъци. Не споделяте нищо значимо за вас.

Напрежение

Чувствате се лимитирани до индивида, а не свободни. Полагате старания да се държите под надзор, да се въздържате и не си позволявате прекалено много. Това е сигнал, че е невероятно да се отпуснете в негово наличие и да бъдете себе си.

Страх

Не се чувствате в сигурност към него. Може би този боязън е породен от държанието му към вас или други хора. Ако забележите, че индивида не ви почита, пробва се да ограничи свободата ви, тогава 1000% той не е „ вашият човек „. Защото хубавичко и щастлива връзка не включва такива чувства.

Скука

Това се случва в връзките, когато няма общи ползи или културните и интелектуални равнища са прекомерно разнообразни. Това включва и друго възприятие за комизъм. Скуката значи, че ползата ви към този сътрудник не е задоволен.

Неудобство, ирелевантност, позор

Имате възприятието, че вършиме нещо неправилно и нещо не е наред с вас, не достигате до колегата си. Усещането е, че сътрудникът е значим, а вие сте доста по-нищожни.

 

Раздразнение, яд. Тези усеща могат да зародят в разнообразни случаи: или сътрудникът нарушава вашите граници, или вие чувствате някаква заплаха от него, или не го приемате подобен, какъвто е. Всичко това приказва, че това не е „ вашият “ човек.

Самота

Това е сигнал, че нямате добър контакт с този човек, че липсва прочувствена непосредственост. Вие не се чувствате значими и ценени от колегата си.

Най-често тези усеща не се осъзнават, само че в случай че се вслушате в интуицията си и ги разпознаете, можете да разберете доста за протичащото се във връзката.

Помнете, в случай че непрекъснато усещате някое от това възприятие с колегата си, това е сигурен знак, че нямате работа с този човек.

По-добре се разделете, до момента в който е време и продължавайте да търсите вашата сродна душа.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР