Срещаме се с Анлия Петкова, която ще ни разкаже за

...
Срещаме се с Анлия Петкова, която ще ни разкаже за
Коментари Харесай

Интервю с Анелия Петкова за Bridal Fashion и Sofia Fashion Week

Срещаме се с Анлия Петкова, която ще ни опише за бутик Bridal Fashion, за триумфите в модата и марките, които представлявя.

Насладете се на тази фешън среща!

 Интервю с Анелия Петкова за Bridal Fashion и Sofia Fashion Week Rome - Innocentia

1. Разкажете ни, кои марки можем да намерим в магазините на Bridal Fashion?
В бутик Bridal Fashion може да отриете марките Pronovias, Enzoani, Badgley&Mischka, Sherri Hill, Elie by Elie Saab, My Lady, както и част от сбирката на ROCCCOBAROCCO. Внасяме рокли за този бутик особено, тъй като е насочен към булчинските и формалните рокли, а в бутик ROCCCOBAROCCO можете да намерите настоящата сбирка.

2. Какво ново ви чака през 2018-та година?

Тъй като 2018-та съвсем е изтекла, опитваме се да създадем преход към 2019-та, при формалните рокли. Колекциите на булчинските и публични рокли за идващия сезон са подготвени и са в нови цветове, като за булчинските рокли са присъщи съчетания на няколко студени нюанса,а дантелата изобразява клончета от магнолии и момина сълза. Новото в дизайна е акцент при деколтето, което е малко по-дълбоко, за наслада на всички.

3. Какви елементи и акценти са настоящи съгласно трендовете?
Хубавите акценти на гърба, татус резултата на дантелата съвсем изчезва от сбирките, сменена от кристали и конфигурации техника " но фаберже ". Тъй като представяме разнообразни неща, тоалетите на ROCCCOBAROCCO са типичен, бизнес и кежуал. При тях също има мощно наличие на кристали, в сбирката есен/зима 2018/1019, за това точно вършим този преход от 2018-та към 2019-та.

 Интервю с Анелия Петкова за Bridal Fashion и Sofia Fashion Week Roccobarocco

4. Какви материи и цветове ще бъдат настоящи?
Естествените метализирани материи не престават да побеждават и в 2019-та, само че с резултат на бистрота и с техника на винил резултат. Цветовете са черно, сребристо, каре в бяло и черно, също алено и изумрудено зелено.

5. Какво от упоменатите неща ще визиите на Sofia Fashion Week?
В нашето показване на Sofia Fashion Week ще видят последната сбирка на ROCCCOBAROCCO от 2018/2019 и публични булчински рокли от сбирка 2019-та.

 Интервю с Анелия Петкова за Bridal Fashion и Sofia Fashion Week Roccobarocco

6. Знаем, че предходната година отпразнувахте десетия рожден ден от появяването на Bridal Fashion на пазара. Как стартира всичко с Bridal Fashion, бихте ли ни разказали?
Всичко стартира инцидентно, защото аз съм инженер, а не дизайнер. Преподавах Индустриален инжинеринг, когато започнах да се занимавам с мода. В началото изглеждаше като " другото място, където ще се появявам след упражненията и лекции със студентите ", само че последователно се случи по този начин, че този фешън бизнес зае цялото ми време. Аз съм формален представител и сътрудник на марките Pronovias, Enzoani, Modeca, Badgley&Mischka, Sherri Hill. Това значи, че имам дистрибуторска мрежа и сътрудници, които също оферират част от тези марки, само че подмарки - разнообразни сбирки. Трябваше доста време, с цел да управлявам моя бизнес и дистрибуторската мрежа, това нещо в действителност е един сериозен развой.

7.Кой е дизайнерът, който най-вече ви въодушевява?
Всички дизайнри, които представям ме въодушевяват. Помня когато започнах с Pronovias, дизайнерът Мануел Мота, който за жал към този момент не е измежду нас, беше извънредно вдъхновяваща персона. Един огромен създател, който всяка година ни е изненадвал с нови сбирки, с безусловно нови неща, сбирките в никакъв случай не са си приличали. Винаги имаше нови детайли, даже в булчинските сбирки, за това беше един от най-хубавите дизайнери в международен мащаб.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР