Среща на класиката с модерното – това е новата колекция

...
Среща на класиката с модерното – това е новата колекция
Коментари Харесай

Чантите през този сезон – среща на класиката и модерното

Среща на класиката с модерното – това е новата сбирка аксесоари на Folli Follie за сезон Есен/Зима 2013.

Колекцията аксесоари на Folli Follie за сезон Есен/Зима 2013 ще ви води в модерна Гърция – една идилична топ дестинация, коята дава съвършеното чувство за актуален и изискан жанр. Луксозни текстури съживяват емблематични силуети, трансформирайки ги в нова класика с съвременен привкус. Вдъхновяващи дизайни и многообразие от цветове са главните съставки в тази блестяща и елегантна сбирка, която преобразява всички нови аксесоари на Folli Follie в неустоими съкровища. 

Традиционната и най-продавана сбирка Heart4Heart от преплетени сърца е в нова неустоима визия, която сигурно ще открадне сърцето ви! Дизайните в новата сбирка са толкоз ярки, функционални и елегантни, че ще ви накарат да бъдете неповторими и привлекателни всякога, когато ги носите . Предлагат се в обаятелен ярко розов цвят, само че също по този начин и в ярко жълто и в черно. Украсена с емблематичния претекст Heart4Heart, тази нова сбирка ще се трансформира в същинската ви обич този сезон! 

Всяка жена се нуждае от просторна и в това време комфортна чанта. Колекцията Nomad е идеалното предложение за всекидневието, която съчетава по едно и също време жанр и функционалност. Една непринудена сбирка чанти, направени от меки и първокласни материали, които ви дават извънредно улеснение. Те се оферират в два модела – вид пазарска чанта и дамска чанта през рамо – в четири цвята: камила, кафяво, черно и оранжево. Колекцията чанти и портфейли Nomad в никакъв случай няма да ви разочарова!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР