Средно всеки пети човек се оплаква от постоянен лош дъх,

...
Средно всеки пети човек се оплаква от постоянен лош дъх,
Коментари Харесай

Лош дъх?! Надали сте подозирали, за тези 6 скрити причини

Средно всеки пети човек се оплаква от непрекъснат неприятен мирис, за който повода не може да бъде открита.

Въпреки че неприятната джука хигиена и стомашните проблеми са най-честите аргументи за неприятен мирис, той може да се появи и вследствие на прекалено много протеини в храната или в резултат на медикаменти и респираторни инфекции.

Лошият мирис от време на време е единствено краткотраен заради консумация на прекомерно малко вода, негоден зъб или резултат от нещо, което сме яли. Все отново приблизително всеки пети човек се оплаква от непрекъснат неприятен мирис, за който повода не може да бъде открита. Ако сте отстранили очевидното, уверете се, че виновникът е една от тези „ скрити “ аргументи:
Лекарства
Повечето медикаменти имат диуретични свойства, тъй че сухотата в устата е постоянно срещан непряк резултат. При липса на слюнка има нараснал бактериален напредък и неприятна миризма.
Инфекции на дихателните пътища
Бронхитът и сходни възпаления на дихателните органи са чести аргументи за неприятен мирис, основно заради слузта от белите дробове и синусите, която се основава по време на болестта. Лошият мирис е породен от бактериални, а не от вирусни инфекции, които могат да бъдат лекувани с антибиотици.
Възпаление на синусите
Хората с назални полипи или продължителен синузит постоянно стартират да дишат през устата си, тъй като това ги улеснява. По този метод обаче устата изсъхва и се появява неприятна миризма, защото няма задоволително слюнка, която да обезврежда миризмите.

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР