Среден пръст показа в мрежата 5-годишният син на Мис България

...
Среден пръст показа в мрежата 5-годишният син на Мис България
Коментари Харесай

Срамота! 5-годишният син на Антония Петрова показа неприличен жест, тя го хвали в мрежата

Среден пръст сподели в мрежата 5-годишният наследник на Мис България Антония Петрова – Благовест Батинков, написа уеб сайтът Intrigi.bg. Фотосът е качен в Инстаграм и Facebook профила на моделката, която или не е забелязала неприличният жест, който демонстрира детето, или не вижда нищо несвоевременно в сходно държание.
Фотосът бе видян и от читатели, които показаха отвращение от метода, по който миската възпитава децата си.

5-годишния Благовест, който Антония назовава Бест и постоянно обича да хвали като извънредно интелигентен, независим, ученолюбив, абе въобще – the best – даже е направил и гневна мимика.
Не излиза наяве за кого е междинният пръст, нито за какво Петрова е позволила синът й да демонстрира сходно „ образование “. Още по-голяма мистерия е решението на миската да разгласила фрагмента.
Според осведомени прекомерното фукане от страна на родителите с финансовите си благоприятни условия, неналичието на надзор и безразборното харчене на пари за всевъзможни прищевки, водят точно до сходно държание у децата. „ Децата, които не знаят какво е лишаване, на които всичко им е разрешено и които не ценят цената на парите, израстват като нагли, невъзпитани персони, с огромно его, които не демонстрират почитание към никого “, разясняват възмутени консуматори.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР