Сред звездите на онлайн търговията са Ozone.bg, SportDepot.bg, Mebeli.bg, Oh!Good,

...
Сред звездите на онлайн търговията са Ozone.bg, SportDepot.bg, Mebeli.bg, Oh!Good,
Коментари Харесай

Новите 13 звезди на онлайн търговията изгряха в eCA Awards 2023

Сред звездите на онлайн търговията са Ozone.bg, SportDepot.bg, Mebeli.bg, Oh!Good, Astratex.bg и MellyJolly.com в състезанието eCommerce Academy Awards 2023.

Единственият профилиран конкурс за електронна търговия в България, който се организираше през последните четири месеца, награди онлайн магазините отличници в 10 съществени и 3 специфични категории на блестяща гала на 05.10.2023 в Тех парк София. Водещи на звездното събитие бяха Христина Христова и Симеон Иванов от утринния блок на Българска национална телевизия " Денят стартира ".

Водещи експерти от всеки бранш на онлайн бизнеса връчиха звездните статуетки:
Категория " Книги, образователни пособия и офис консумативи "
Елка Каменова-Цанкова, Председател на Кооперация „ Панда " (Office1) награди MellyJolly.com - школата, в която децата учат и се забавляват на британски език с игри, приказки, песни и интензивности, а онлайн магазинът ги продава.
 Melly Jolly Категория " Детски артикули ”
Победител е UWear.bg - онлайн магазин, въодушевен от ползите и потребностите на децата за лицензни артикули с марки като LEGO, Harry Potter, Super Mario, Minecraft. Наградата връчи Георги Стефанов, основател на ganbox.com.
 UWEAR Категория " Мебели, дом, градина и ремонт "
Статуетката сграбчват Mebeli.bg, връчена от Мартин Пенчев, ръководещ съучастник в Адвокатска адвокатска фирма Sotirov, Penchev & Partners.
Категория " Ръчно направени артикули "
Награда връчи Никола Илчев, уредник на събитието, а категорията е подкрепена от GombaShop Bulgaria, които поддържат създателите в България. Аtelie.bg завоюва наградата в тази категория - първото виртуално ателие, в което всичко се прави с ръцете и излиза от сърцето.
Категория " Маркетплейс и мулти-бранд "
Победителят разгласи Полина Вутова, Мениджър продажби в OLX Bulgaria. Наградата през 2023 година е за Ozone.bg - онлайн магазинът, в който ще откриеш всичко, което ти би трябвало на едно място.
 Ozone.bg Категория " Лична грижа "
Радостина Христова, основател на Influencer Media Bulgaria, зарадва Parfium.BG със статуетка в тази категория.
 Parfium.bg Категория " Спорт, отдих и занимание "
SportDepot.bg са тазгодишния победител, а Иван Тотев, шеф " Маркетинг " в СПИДИ, връчи премията.
Категория " Хранителни артикули и питиета "
Мартин Богданов от Paysera посрещна Cafemag.bg, които сграбчиха звездата в тази категория.
 Cafemag Категория „ Лайфстайл "
Антония Вълчанова, Мениджър Ключови клиенти от отдел Продажби на Netinfo, връчи премия на Astratex.bg - царството на невероятното долни дрехи, в което всяка жена ще се влюби!
 Astratex Kатегория " Електроника "
Боряна Попова, маркетинг управител в Jump.bg, удостои с приз и статуетка Flip.bg - онлайн магазинът, който революционизира метода, по който се продава и купува използвани и сервизирани телефони и смарт устройства.
 Flip Категория " Стартиращ онлайн магазин на 2023 година "
Георги Мардов от Кока кола Хеленик Ботълинг Къмпъни не държа гостите дълго време в напрежение и откри спечелилия в тази по този начин вълнуваща категория: OhGood - онлайн магазин предлагащ пълноценно и вкусно хранене без старания.
 Oh! Good Категория " Социална акция 2023 година "
Статуетката връчи Калоян Христов, член на Управителния съвет на Българска Е-комерс Асоциация (БЕА). на Цвете в епруветка - невероятни цветя, които устоят до 2 месеца единствено на обич!
Категория " Любимият магазин на публиката за 2023 година "
Е най-ценната и чакана категория, в която почитателите избират своя победител. През 2023 година с над 3000 гласа победител в eCommerce Academy Awards 2023 е SkyOptic, а премията връчи моторът на цялото събитие Мирела Тодорова.
 SkyOptic
Часове преди този момент се организира и 10-тото издание на eCA Conference “Best Practices ”, съпроводено от новаторската изложбена зона с над 30 снабдители на услуги за електронна търговия, както и голям брой поп-ъп магазини, които продаваха в действително време своите артикули, които по принцип можете да откриете единствено онлайн.

Благодарение на партньорството на eCommerce Academy с Volkswagen България, гостите съумяха да създадат тест драйв на най-новите електрически модели от фамилията на ID на автомобилния конгломерат.

Главният уредник на конференцията и премиите за онлайн магазини, подстрекател на екомерс общността в България, Никола Илчев, разгорещено показа: “Трудно мога да предам атмосферата и страстите на конференцията и премиите за електронни магазини. Много другари, доста нови лица и партньорства, необятни усмивки за спечелилите в състезанието, може би малко отчаяние за тези, които не сграбчиха статуетки, само че най-важното е, че тези две събития разкриха безконечен низ от нови бизнес благоприятни условия.

Благодаря на всички забъркани - сътрудници, изложители, притежатели и мениджъри на магазини, жури, посетители, хората от екипа ми, без които не може да се случи нито едно вълнуващо екомерс събитие в България. Всички вие сте ентусиазъм за още по-големи планове и ви давам обещание, че те доста скоро ще ги разглася ”.

Всички вести, събития и идни поредици от eCommerce Academy можете да следите във Facebook страницата на организацията: https:.

За уредника:

eCommerce Academy e aкадемия за електронна търговия, потвърдила се през годините като благонадежден източник на потребна информация за онлайн продажби, основател на редица събития за електронна търговия, издател на 2 книги и основател на едни от най-богатите и канали за електронни търговци у нас. Академията провежда и един от най-популярните конферентни формати, освен у нас, само че и на интернационално ниво –. Неин основател и шеф е Никола Илчев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР