Сред условията за участие е компаниите, които дамите управляват да

...
Сред условията за участие е компаниите, които дамите управляват да
Коментари Харесай

Жени предприемачи могат да се включат в обучителната бизнес програма на EY

Сред изискванията за присъединяване е фирмите, които дамите ръководят да бъдат в областта на цифровите технологии и нововъведения.

Още по тематиката
Проектът е част от програмата за научни проучвания и нововъведения " Хоризонт 2020 "

Компанията продоставя помощ за издействане на обезщетение до 600 евро при просрочен или анулиран полет

Най-новият план на Адел Закут Clippings притегли инвестиция от 2.8 млн. паунда от европейския фонд C4 Ventures, който е на някогашния вицепрезидент на Apple Паскал Кагни

Започва второто издание на програмата за дами бизнес водачи, проведена от интернационалната консултантска компания EY. Инициативата EY Entrepreneurial Winning Women има за цел да даде опция на дами на управителни позиции, главно в софтуерната промишленост, които имат предпочитание да разраснат бизнесите си до мащабите на международните пазари, да развият лидерските си качества и умения в някои съществени бизнес посоки.

Как да се включиш

Желаещите да се включат в програмата би трябвало да попълнят в уеб страницата на EY не по-късно от 10 юли, където в детайли да показват компанията, в която работят, и позицията, която заемат, както и да прикачат външни рекомендации. Сред изискванията за присъединяване е компаниите да бъдат в областта на цифровите технологии и нововъведения, да са настоящи от най-малко 12 месеца, да са основани в страна от Европа и да имат доходи по-високи от 500 хиляди евро за 2016 година или за последните 12 месеца. Програмата е безвъзмездна за определените участнички.

Поредица от образования и семинари

Дамите бизнес водачи, които се включат в менторската стратегия EY Entrepreneurial Winning Women, ще бъдат показани на бизнесмени, вложители и консултанти, които ще ги образоват и развият капацитета им в пет съществени и значими за бизнеса умения. По време на самодейността с дълготрайност една година ще бъде наранена тематиката по какъв начин дамите да освободят мисълта си и да вършат смели проекти в огромен мащаб, по какъв начин да изградят сполучлив обществен облик, какви са методите да работят над бизнеса си, а не вътре в детайлите на бизнеса, разнообразни благоприятни условия за създаване на връзки с основни хора, които ще ми оказват помощ за развиването на бизнеса им, както и какви са методите за оценка на нужното финансиране за агресия на бизнеса.

Обучителните действия, част от програмата, ще се организират в Брюксел и ще бъдат показани на британски език. Менторските стратегии за развиване на бизнеса пък ще се организират в страната, където е основан той, на съответния локален език. В миналогодишното издание на EY Entrepreneurial Winning Women са се присъединили общо 17 дами бизнесмени от девет разнообразни страни в Европа, като съгласно данни на уредниците след довеждане докрай на програмата фирмите на дамите участнички са записали с до 20% за нарастване на приходите на годишна база.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР