Сред тях са членове както на политическото, така и на

...
Сред тях са членове както на политическото, така и на
Коментари Харесай

Израелската армия съобщи, че от началото на конфликта e ликвидира...

Сред тях са членове както на политическото, по този начин и на военното крило на терористичната формация, която ръководи палестинския анклав, се показва в изказването.

 

В текста са упоменати двама командири от " Хамас ", за които се твърди, че са забъркани в клането от 7 октомври в Южен Израел. Ликвидиран е и пълководец, отговарящ за сигурността в южната част на линията Газа. Двама от тези трима души са убити в края на предходната седмица.

 

Израелската войска осведоми и още двама висши функционери на " Хамас ", които бяха оповестени за мъртви още предходната седмица - икономическия министър на палестинското придвижване Джауад Абу Шамала и Закария Абу Мамар, за който се твърди, че е отговарял за интернационалните връзки на групировката.

 

Израел упреква Шамала, че е играел основна роля в ръководството на финансите на " Хамас " и е провел интервенциите на придвижването против Израел.

 

Убит е и командирът на въздушното наблюдаване в Газа.

 

Задачата на израелската атака в линията Газа, с която Израел дава отговор на най-голямото в историята си проливане на кръв на свои мирни жители, е да унищожи " Хамас " в анклава, отбелязва ДПА.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР