Сред съветите в сайта на Кортни Кардашиян попаднахме на статия,

...
Сред съветите в сайта на Кортни Кардашиян попаднахме на статия,
Коментари Харесай

Как да отблъснем един мъж на първа среща

Сред препоръките в уеб страницата на Кортни Кардашиян попаднахме на публикация, която като че ли е извадена от кино лентата “Как да разкараш гаджето си за 10 дни “.

Светът на срещите фрапантно се е трансформирал от основаването на емблематичната сантиментална комедия през 2003 година. Сега още на първата среща можем да създадем толкоз съдбовни неточности, че да провалим напълно възможностите си за връзка.

За да открият тъкмо какви ходове да заобикаляме по време на срещата, от екипа на Poosh попитаха господата и събраха най-често срещаните им отговори.

 Как да отблъснем един мъж на първа среща

Ето какво да вършиме, в случай че желаете първата ви среща с някого да е цялостен неуспех: 

Гмурнете се в историята му в обществените мрежи от последните години

Един от най-важните препоръки, които мъжете ни дават, е да внимаваме по какъв начин използваме обществените медии. Вместо да се впускаме в подробно изследване на всички профили на мъжа, с който ще излезем, господата ни поучават да оставим първото усещане да бъде на самата среща.

Стопроцентов червен сигнал е, в случай че стане ясно, че още преди да сме се срещнали с някого, към този момент знаем имената на роднините му до четвъртото коляно.

Качвайте доста фотоси и с доста фотошоп

Въпреки посоченото нагоре обаче някои от запитаните мъже споделят, че за тях фотосите на една жена в обществените медии са значим фактор, когато избират дали с нея ще се случи освен това от секс за една вечер.

 Как да отблъснем един мъж на първа среща

Ако една жена разгласява прекалено много фотоси на себе си или употребява доста филтри, мъжете отхвърлят разновидностите да излязат с нея наново.

Заложете на тежък грим

“Ако някоя жена се появи на среща и наподобява на Жокера, непосредствено й крещя таксито ”, показа един от мъжете пред Poosh. Макар и думите му да са много крайни, поддържаме изцяло неговото мнение.

Най-подходящият грим е подобен, който ще ни накара да се усещаме уверени, само че няма да ни трансформира в напълно друг човек. Макиажът би трябвало да акцентира чертите на лицето ни, като насочва погледа към тези черти, които най-вече харесваме в себе си.

Говорете за някогашните си

Няма нищо по-отблъскващо от една жена, която не стопира да приказва за някогашните си или да съпоставя новия си сътрудник с предишните… изключително на първата среща.

Мъжете предизвестяват, че е също толкоз неприятно, когато ги разпитват и за техните предходни връзки.

Вместо това последните изследвания на психолозите поучават да поведем диалога в посока, в която ще подчертае чертите, които ни карат да се усещаме горди от себе си. Господата са доста по-склонни да изискат да продължат връзката, в случай че дамата приказва повече за себе си по време на срещата и не се тормози да изтъкне позитивните си качества.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР