Сред олимпийските дисциплини на едни зимни игри, има една неофициална,

...
Сред олимпийските дисциплини на едни зимни игри, има една неофициална,
Коментари Харесай

Сексът - неофициалната олимпийска дисциплина

Сред олимпийските дисциплини на едни зимни игри, има една неофициална, която обаче сигурно ще провокира интереса ви. Тя е неизменима част от всички Олимпиади, и зимни или летни. Сексът. В селото на спортистите се прави много секс. CNN не посочва името на спортиста, който описа пред медията какво се случва зад кадър (и под завивките) на едни игри, само че той е олимпийски първенец и е бил на две такива събития в кариерата си.

"Всеки, който си мисли, че в олимпийското село всичко е по график, стрикно се съблюдава вечерен час и се ляга и става по часовник, е добряк, " стартира описа си спортистът.

"Всички го знаят, в случай че в миналото са били на Олимпиада! Сексът е част от олимпийския дух. МОК в никакъв случай не би го признал публично, само че за какво съгласно вас са приготвили и оставили в селото толкоз доста презервативи всякога? ".

За игрите в Пьогнчанг плануваните защитни средства са 111 000, а върхът остава в Лондон 2012 - 150 000 раздадени презерватива из олимпийското село, написа dir.bg

Над 10 000 са спортистите този път, като са настанени в 3000 жилището из блоковете на селото. И комбинацията от млади, добре изглеждащи, пращящи от здраве, живеещи (макар и временно) напълно наоколо мъже и дами, води до напълно естествени резултати. До секс.



"Първият път, когато отиваш на Олимпиада, не знаеш какво да очакваш, " продължава първенецът, неназован от CNN.

"Просто се случват нещата. Говорите си с доброволците, питат дали могат да видят стаята ти... Всъщност, мисълта за това да влязат в стаята на състезател ги възбужда. Същото е и при срещите на спортистите, запознавате се, говорите... Слагате на вратата някакъв знак, че стаята е "заета " - случва се непрекъснато и всеки го знае. Прави се доста секс. "

Потвърждава го и Хоуп Соло, вратарката на Съединени американски щати по футбол, която бе с тима на игрите в Лондон 2012.

"Има доста секс в олимпийското село. Навсякъде - по стаите, сред постройките, из градинките в близост, когато е мрачно. Контактът е прекомерно елементарен, това не е като в бар или дискотека. Тук имате нещо общо, просто се приближаваш и питаш - хей, ти в кой спорт си. И всичко стартира естествено. ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР