Сред неотдавнашния подем на алткойните се откроява Avalanche (AVAX), който

...
Сред неотдавнашния подем на алткойните се откроява Avalanche (AVAX), който
Коментари Харесай

Изненадваща прогноза за цената на Avalanche

Сред неотдавнашния напредък на алткойните се откроява Avalanche (AVAX), който притегля доста внимание с впечатляващия си скок от към 200% от началото на 2023 година

Погледът на пазара в този момент е ориентиран към това дали Avalanche има капацитет за по-нататъшно възходящо придвижване. Гугъл Bard, AI платформа, даде ненадейно оптимистични прозрения по отношение на бъдещата траектория на AVAX.

Гугъл Bard направи оптимистична прогноза за цената на Avalanche през 2024 година Инструмента регистрира разнообразни детайли, в това число неотдавнашните позитивни развития към AVAX и представянето му в границите на сегашния пазарен пейзаж. Анализът на Bard предвижда ценови диапазон от $46 до $58 за AVAX към 1 януари 2024 година

Макар да планува бичи сюжет, при който AVAX може да нарасне до $70, Bard също по този начин призна вероятността от мечи резултат, като е допустимо токена да стане очевидец на спад до $30, като се има поради неустойчивостта на пазара и конкуренцията.

Непредсказуемата природа на крипто пазара кара вложителите да наблюдават с внимание пътуването на AVAX, като го маркират като един от най-обещаващите алткойни в крипто сферата. Тази публикация не съставлява финансов съвет.

Подемът на Avalanche

Забележителният напредък на Avalanche може да се отдаде на удобни развития и стратегически съюзи, а точно партньорството с колоси в промишлеността като AWS и BLRD.

Този напредък се съгласува с възобновения бичи подтик на пазара, забележим в пробива на Биткойн ( BTC ) от равнището на поддръжка и приближаването на Етериум ( ETH ) към нови годишни върхове

Въпреки че актуалната траектория на AVAX е безспорно впечатляваща, по-голямата част от облагите му се материализираха през последните месеци, след интервал на относителна застоялост през по-голямата част от 2023 година Историческите данни отразяват, че AVAX се колебае сред $9 и $16, като напролет се следят бичи настроения, а през есента доминира по-мечи тренд.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР