Сред козметиката за тяло има много варианти за хидратация и

...
Сред козметиката за тяло има много варианти за хидратация и
Коментари Харесай

Сухото олио за тяло – продуктът, който звездите избират за лятото

Сред козметиката за тяло има доста разновидности за хидратация и поддържане, само че наподобява звездите си имат любим измежду продуктите и той е сухото олио.

Продуктите за тяло постоянно оставят кожата омазнена и лепкава, което е извънредно неприятно възприятие през горещите дни. За сметка на това сухото олио за тяло дава тъкмо противоположния резултат – хидратира и подхранва, без да оставя никакви следи.

Абсорбира се от кожата незабавно и дава матиран свършек. Допълнителен плюс е, че множеството от тези артикули имат и ослепителен резултат, който акцентира летния тен.

Стилистът на Лейди Гага, Йоми Сонг, споделя, че когато има малко време да приготви клиент за сцената или за фотосесия, нанася по цялото тяло изсъхнало олио, с цел да придаде искра и комплектност на визията.

Как да намерим положително изсъхнало олио на пазара?

Както множеството артикули в козметиката, термините “натурално ”, “екологично чисто ” и “био ” се размесват и мъчно можем да преценим кои съставки са същински качествени. Най-добре е да се ориентираме по цената още веднъж, само че и въпреки всичко може да погледнем наличието.

Търсим масла като аргановото или това от семето на гроздето, тъй като те по начало са с по-лека текстура, от едвам кажем кокосовото, това от жожоба или сладостен бадем.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР