Сравнително рядко разкритие - трима работници товаро-разтоварна дейност от Летище

...
Сравнително рядко разкритие - трима работници товаро-разтоварна дейност от Летище
Коментари Харесай

Съдят хамали от летището - откраднали 9000 британски лири от сак

Сравнително рядко разобличаване - трима " служащи товаро-разтоварна активност " от Летище София отиват на съд, по тази причина че са откраднали 9000 лири стерлинги от багажа на пътник.

Това излиза наяве от известие на районната прокуратура. Те ще бъдат съдени от СРС - най-ниската инстанция, поради размера на вредата, който въпреки всичко не е огромен - равностойността е 20 920,95 лева

Деянието е станало в разгара на туристическия сезон - на 27 юли, м.г.

В хода на следствието са направени експертизи и са разпитани очевидци, допълват от държавното обвинние.

Ето и истинското известие на прокуратурата:

Софийска районна прокуратура съобщи на съд трима мъже за кражба на 9000 английски лири от чанта с багаж на територията на Летище София

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт против трима мъже, които се възползвали от служебното си състояние и откраднали пари от чатна с багаж на територията на Летище София.

На 27.07.2022 година обвинените Д.И., Т.Д. и Б.С. в качеството им на длъжностни лица (работници „ товаро-разтоварителна активност “) на територията на Летище София, се възползвали от служебното си състояние и от чанта с багаж откраднали сумата от 9000 английски лири (20 920,95 лева) от владението на М.Щ.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.195, ал.1, т.6, вр. член 194, алинея 1 вр.чл.20, ал.2 от Наказателен кодекс.

В хода на следствието са направени експертизи и са разпитани очевидци.

Делото срещу  Д.И., Т.Д. и Б.С. продължава в Софийски областен съд.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР