Сравнително лесен въпрос, свързан с български революционери, спря директорка на

...
Сравнително лесен въпрос, свързан с български революционери, спря директорка на
Коментари Харесай

Срам: Училищна директорка се изложи зверски в Стани богат

Сравнително елементарен въпрос, обвързван с български революционери, спря директорка на учебно заведение да стигне по-далеч в предаването „ Стани богат “ и отприщи вълна от отвращение в обществените мрежи.

На стола против Михаил Билалов в сряда вечер седна Елеонора Генова, която управлява школо в баровското пернишко село Кладница, където къщи и вили имат десетки милионери. Преди това госпожа Генова е била преподавала по български и британски.

Въпросът, който се опря на директорката на учебното заведение, бе „ Кой от революционерите не доживява Освобождението? “. Възможните отговори бяха Любен Каравелов, Георги Бенковски, Захарий Стоянов или Панайот Хитов. „ Ей това е съвършен въпрос за вас! Къде ти въглища и стомана… “, възкликна Билалов.

„ Да. Всичките си ги познавам чудесно. Най-малко знам за Панайот Хитов. Колебая се сред Бенковски и Хитов “, отвърна директорката и реши да извика и последния си жокер – помощ от другар в публиката. До нея застана фризьорът Марио.

„ Марио, апелирам те дай малко кураж на тази жена, че малко си глътна езика. Неща, които явно знае, не смее да каже. Имаш ли концепция по въпроса? “, обърна се към госта водещият.

„ Всъщност от дълго време съм учил тъкмо тази тема и по вътрешен глас мисля, че отговорът е D “, сподели Марио. Елеонора Генова го послуша и уточни Панайот Хитов, само че чу от Билалов, че правилният отговор в действителност е Георги Бенковски. Така педагожката посрамена си потегли със скромната сума от 500 лв..

Играта й провокира достанегавитни мнения във фейсбук страницата на „ Стани богат “.Ето част от тях:

„ Това присъединяване ни сподели каква ни е и страната! Всеки пост към момента се заема от мой и твой! “; „ Страхотно присъединяване! Добра реклама за учебното заведение в Кладница. Мисля, че към този момент има напор от деца. “; „ Бедни ми Бенковски! Учител, шеф да не те знае, че си погубен за Свободата на България! Не се учудвайте на бисерите на учениците! “; „ За Бенковски желае жокер?! Първо за Европейската общественост си замълчах, но в този момент съм гневна! И жокерът е срамно неосведомен с нашата история, с хората, които ни карат да се гордеем, че сме българи! Сега прочетох, че е шеф на учебно заведение... Срам и срам! Госпожо, вие сте оскърбление за учителското съсловие! "

Вижте изявата на педагожкаа в " Стани богат "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР