Срамният инцидент, при който 15-годишен циганин избяга от сградата на

...
Срамният инцидент, при който 15-годишен циганин избяга от сградата на
Коментари Харесай

Само в BulNews! Избягалият Силвестър взе първа жертва, вижте кой падна под ножа на Янколов /снимка/

Срамният случай, при който 15-годишен ром избяга от постройката на РПУ Враца, към този момент стартира да взима жертви, научи извънредно организация BulNews.bg.
Вчера шефът на „ Охранителна полиция “ в районното Венцислав Петров е бил поканен на диалог в кабинета на шефа на полицията Янко Янколов. На нея пред него е било обрисувано мрачното настояще и светлото бъдеще, в случай че неотложно се махне от системата на Министерство на вътрешните работи. При по този начин направената презентация Венци Петров предпочел неотложно да отиде в „ Личен състав “ и да подаде молба за овакантяване.
Това обаче не е вест за постоянните читатели на BulNews.bg. Още предишният петък медията ни предвижда, че поради бягството от ареста ще стартират да падат глави и това към този момент се случва. Вече стана процедура сполучливо да предвиждаме хода на събитията и това е следващото доказателство за равнището на нашата публицистика, което разумно ни държи трета година на лидерската позиция измежду районните уеб сайтове в страната.
Венци Петров обаче няма да е единствената жертва на издънката в РПУ Враца. Тракат ножове и към други началници, само че ще са нужни няколко седмици, с цел да се оформят писмено нещата.
Вече е ясно, че капии на шефа на РПУ Враца Георги Митов организират усилени сондажи за преместването му на бюро в София. Така се цели хем да бъде махнат, хем това да стане с достолепие - един тип издигаме момчето. Вещи астролози говорили със звездите и са безапелационни, че шефът на полицията Янко Янколов няма още дълго да работи с Георги Митов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР