Срамна ситуация се разигра в последния епизод на Игри на

...
Срамна ситуация се разигра в последния епизод на Игри на
Коментари Харесай

Срам! Участник от Игри на волята не може да плува, пляска във водата с жилетка

Срамна обстановка се разигра в последния епизод на " Игри на волята 5 ".

Трима мачовци от тим " Гладиатори " желаеха избавителни жилетки, с цел да вземат участие в плуването до понтон. Бодигардът с татуировки Гатьо, културистът Николай и " викингът " Даниел подвигнаха ръце на въпроса на водещия Димо Алексиев кой желае жилетка.

Желанието на тримата незабавно провокира смях освен в другите племена, само че и измежду съотборниците им. Иронично е, че от началото на сезона Гатьо атакува младите момчета в тима, че не са мъже и акцентира себе си като водач. А в действителност те са отлични плувци и се оправят доста добре в борбите. Грозното поведение на Гатьо изнерви и феновете, които не утвърждават словесната му експанзия и опитите да трансформира предаването в казарма.

Във водата телохранителя беше защитаван от плувците, като очевидно изпитваше усложнения и пляскаше непохватно с ръце. Тримата мачовци съществено забавиха тима си и се изложиха пред фенове и играчи. Но в последна сметка " Гладиатори " завоюваха борбата и се избавиха към този момент от елиминации, напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР